Festivals

El Música a les Vinyes omple de jazz el Penedès

El cicle es va inaugurar el 17 de juny

  Durant els dos pròxims caps de setmana s'hi faran els concerts del trio Fortià, Miralta i Torres i el projecte 'Llum' de la Cobla Marinada

| 21/07/2022 a les 15:00h

La Cobla Marinada
La Cobla Marinada | Arxiu
Música a les Vinyes de Subirats, una programació referencial i històrica al Penedès, ha arribat enguany a la seva dinovena edició. El cicle, que va arrencar el 17 de juny amb el concert inaugural de Carolina Alabau i Èlia Bastida, segueix la seva programació durant els pròxims dos caps de setmana. Aquest dissabte actuarà al poble medieval de Torre-Ramona el trio conformat per Manel Fortià, Marc Miralta i Xavi Torres, que presentaran l'espectacle Tres x tres, creat expressament per al festival.

Per la seva banda, el darrer dissabte de juliol, la Cobla Marinada presentarà el seu nou espectacle Llum. Amb el cantant Pere Martínez, el director musical Vicens Martín i la percussió de David Domínguez, la formació badalonina reinterpretarà grans clàssics de la Nova Cançó com "Vida”, “Corrandes d’exili” i “L’estaca” de Lluís Llach, “Què volen aquesta gent?” de Maria del Mar Bonet, “Pare” de Joan Manuel Serrat o temes internacionals com “Le métèque” de Georges Moustaki o “Te recuerdo, Amanda” de Víctor Jara, entre altres.
Especial: Festivals
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz, jazz, música a les vinyes, festivals, 440Clàssica&Jazz

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.