Festivals

La Ciutadella de Roses vibra amb Sons del món

La 15a edició del festival empordanès arrenca divendres 22 amb el concert d'Andrés Calamaro

La programació s'estén fins al 7 d'agost

| 22/07/2022 a les 10:00h

Sons del món en una edició passada
Sons del món en una edició passada | Mònica Quintana / Arxiu del festival
Música, gastronomia i patrimoni arquitectònic es tornen a unir un any més sota el paraigües del Sons del Món a la Ciutadella de Roses. Amb aquest triple eix, el festival s'ha consolidat per arribar a la seva 15a edició, que arrenca avui amb el concert d'un històric del rock hispànic com és Andrés Calamaro.

Al llarg de les dues setmanes festival, passaran per l'escenari del jaciment arqueològic tota mena d'artistes. Des de noms de renom internacional com Ben Harper (23 de juliol) o Al McKay Earth Wind & Fire Experience (5 d'agost) fins a grans noms del panorama espanyol com Robe (6 d'agost), passant per formacions de versions com Gipsy Kings (24 de juliol), que revisiten grans clàssics al ritme de la rumba, o God Save The Queen (29 de juliol), la banda tribut de Queen.

Com a gran novetat d'enguany, el festival ha organitzat diversos concerts de format doble. "Amb aquesta proposta, volem donar a conèixer els artistes emergents, combinats amb altres de consolidats. D'aquesta manera, donem un caràcter de major importància als nous artistes", explica el director del festival Xavi Pascual. D'aquesta manera, Sara Roy farà de telonera d'Álvaro Soler el 30 de juliol, Pol Batlle i Rita Payés animaran l'ambient abans del pop-fusió d'Oques Grasses (31 de juliol) i Suu farà el mateix abans de l'actuació d'Els Catarres el 4 d'agost.

A més, com a incorporació de darrera hora, el Sons del Món ha programat un concert de cloenda especial, Eufòria, que comptarà amb 5 dels concursants del programa de TV3: la guanyadora Mariona, Triquell (amb Alter Soma), Edu, Scorpio i Llum. Aquesta singular actuació presentarà cadascun dels artistes per separat, acompanyats per la seva pròpia banda. A més s'han promès algunes col·laboracions sorpresa i la presentació inèdita de temes propis de cada artista. Les entrades de tots els concerts del festival estan disponibles al seu web.
 

Mariona i Edu al Concert d''Eufòria' al Palau Sant Jordi Foto: Arxiu CCMA

Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, sons del món, festivals, festivals d'estiu

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.