actualitat

Enderrock Sona de setembre amb Habla de Mí en Presente, Amulet i Gemma MAr

Dijous 15 de setembre presentem el número 338 d'Enderrock amb una entrevista i concert de la banda barcelonina i un doble 'showcase' acústic dels dos músics balears

| 07/09/2022 a les 17:30h

Imatge il·lustrativa
El pròxim dijous 15 de setembre, Habla de Mí en PresenteAmulet i Gemma MAr ens acompanyaran en l'Enderrock Sona de setembre per mostrar-nos les seves cançons. El showcase –que també es podrà seguir en streaming– començarà a les 19:30h a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm (c. Rosselló, 515, Barcelona) i servirà per presentar el número 338 de la revista Enderrock, que inclou un suplement del Fira B!. Per poder gaudir de l'acte de manera presencial, amb un/a acompanyant, cal omplir una inscripció prèvia.

A les 19h s'obriran les portes de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm i a les 19:30h començarà l'Enderrock Sona amb el doble showcase dels representants de l'escena illenca i de la fira balear Amulet i Gemma MAr, que a finals de mes tocaran també al Fira B!. A continuació, Habla de Mí en Presente ens explicarà els secrets de la seva tecnorumba bastarda i oferirà un concert en què repassarà les cançons del darrer treball, Vivir más (Halley Records, 2022).

_____
Els menors de 16 anys no podran accedir a l'espai on se celebraran els concerts sense l'acompanyament d'una persona major d'edat. Caldrà que duguin aquesta autorització signada.

 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, GemmA Mar, Amulet, Fira B!, Habla de Mí en Presente, actualitat, enderrock sona

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.