Estrenes

Från es questiona la realitat a «Apeiron»

Estrenem en exclusiva el darrer senzill del segon disc del cantautor barceloní, 'Querencia'

| 11/10/2022 a les 10:00h

Från
Från
Fa un any, el cantautor barceloní Från va debutar amb el disc Los chicos duermen en la fiesta (HiddenDIY, 2021). Ara, està a punt de publicar el seu segon llarga durada, Querencia, que ha volgut autoeditar-se. L'àlbum veurà la llum definitivament a finals d'aquest mes, però avui ens avancem i estrenem un dels seus temes en exclusiva: "Aperion". 


"Apeiron" és un mot que deriva del grec i significa “allò que no té forma concreta, que és infinit”. Aquesta idea serveix a l'autor per reflexionar sobre els límits i la fluïdesa de la veritat i la realitat: "Sempre he cregut que la veritat és quelcom efímer i irreal, que la realitat no existeix" [traduït], versa la lletra.

La cançó està instrumentada per guitarres i un punt d'electrònica, i la veu de Från s'acompanya per les de Laura Roma i Laura Gimenez Adsuar, que en fan els cors. El videoclip, gravat i protagonitzat per Från a casa seva, explora les diferents realitats que ofereix una habitació blanca. 
 
L'ús tant del català com del castellà en una mateixa cançó és un dels recursos que més utilitza el cantant -com passa en aquest senzill i a “Mil cossos”- per diferenciar estrofes i moments en les seves cançons. Això es deu, segons explica el músic, a la necessitat que té de no deixar anar la seva terra i la seva cultura, Catalunya, alhora que accepta la nova situació on es troba ara mateix, vivint a Madrid.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Querencia, Aperion, Actualitat, Fran, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.