verkami

El primer disc de llarga durada d'Esther a Verkami

La plataforma de micromecenatge Verkami acull diversos projectes que busquen suport econòmic dels seus seguidors

La cantautora Esther demana mecenes per a la producció del seu primer gran projecte discogràfic

| 09/10/2022 a les 12:30h

Esther
Esther
Article patrocinat per Verkami.
 
La plataforma Verkami és una de les eines més conegudes de micromecenatge en el món de la música. Etimològicament, la paraula que anomena el projecte prové de la combinació de les termes en esperanto verko -que vol dir creació artística o científica- i ami - que s'apropa al castellà 'amo' i vol dir estimar o agradar. Des d'aquest amor cap a allò que fa del món un espai on poder crear, col·laborar i aprendre, una gran quantitat d'artistes inicien els seus projectes.
 
L'objectiu de la plataforma consisteix a recaptar diners, a través d'un micromecenatge -és a dir, d'aportacions de diferents inversors-, per poder dur a terme diferents projectes. En el cas de la música, és sovint usat per finançar la producció dels discos i/o les edicions físiques d'aquests, a més de videoclips, etc. Els projectes que realitzen una campanya amb Verkami ideen un sistema de recompenses per a tots aquells que fan aportacions econòmiques en línia amb la inversió feta.

Avui presentem una proposta nova que es troba en plena campanya a Verkami: la producció del primer disc de llarga durada d'Esther darrere un nou personatge, la Xiqueta del Sol.

ESTHER
L'any passat Esther va presentar el seu primer EP Les teues ales (Primavera d’Hivern, 2021), que la va portar a fer 60 concerts en un any i mig i a col·laborar en el tema de La Fúmiga "Hora blava". Ara, la cantant i compositora de Vinaròs torna amb un altre projecte: el seu primer disc de llarga durada., que presentarà el seu àlter ego musical, La Xiqueta del Sol.
 

Esther ha engegat una campanya a Verkami per assumir despeses com la producció i distribució del disc o el disseny i el material promocional d'aquest nou treball. Els mecenes que hi col·laborin podran gaudir de les cançons del disc, videoclips i d'altres sorpreses abans de la seva sortida oficial i, a més, podran reservar la seva localitat al concert de preestrena del disc, el 12 de novembre de 2022 a les 19:30 a la Casa de la Cultura d'Alzira dins del Circuit Sonora de la Música Valenciana.

>> COL·LABORA AMB LA CAMPANYA <<

Especial: Verkami
Arxivat a: Enderrock, Esther, verkami, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.