estrenes

Dins de l'espill de Clara Andrés

Escoltem en primícia el primer avançament del nou disc de la cantautora d'Oliva, «Dins»

| 12/09/2022 a les 12:00h

Clara Andrés
Clara Andrés
Després de sis anys de silenci discogràfic, la cantautora d’Oliva Clara Andrés té a punt un nou treball, que sortirà a principis d’octubre i duu per nom Capfico (Hidden Track Records, 2022). La primera peça que ens presenta, i que avui estrenem en primícia, és “Dins”.
 

Una melodia senzilla i honesta obre el camí des de “Dins”, amb un regust de nostàlgia, però també de certa lluminositat de tints hawaians. Com un mantra, música i lletra es van repetint, formant un remolí que ens porta cap endins. Els versos que canta Andrés, tot i evocar imatges, juguen amb l’abstracció i la poesia. “El meu tipus de cançó no és la narrativa. Més aviat deixo caure les imatges i la música juga el seu paper a l’hora d’evocar referents, sense ser massa explícits ni resolutius i amb un cert punt poètic”, explica Andrés, que concreta també què vol expressar amb “Dins”: “és la sensació de la mirada que tots tenim des de dins i que ens va construint. Quan la cançó diu ‘em fa barana de mirar’, vol dir que m’aboque a mirar des de dins.”
 
El videoclip presenta una Clara Andrés a la platja, abocant-se a terra per mirar-se en un mirall, que, segons diu la coproductora del tema i realitzadora de l’audiovisual, Estela Tormo, representa “la quarta paret líquida, entregada al nostre pensament amb dues connexions: dins i fora.” Aquesta no és la primera vegada que Andrés i Tormo col·laboren, i és que Tormo forma part de la banda valenciana Júlia, amb qui van publicar conjuntament el disc L’eix radical (HTR, 2019). En aquesta nova col·laboració, Tormo no només acompanya a Andrés en la producció, sinó que també hi toca guitarra elèctrica, baix i sintetitzadors.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Júlia, videoclips, edrvalencia, actualitat, Clara Andrés, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.