concursos

Dia de cants a El Corral

Dissabte es disputa la final de la primera edició del concurs de Ripoll

Al llarg del dia, de 12h a 20:30h, es podran escoltar en directe els 10 finalistes a les places de la ciutat

Els concursos: un espai per als artistes emergents

| 30/08/2022 a les 14:30h

Imatge il·lustrativa
Els galls surten a cantar als carrers de Ripoll. La capital del Ripollès acollirà aquest dissabte 3 de setembre la primera edició del concurs El Corral, impulsat per la cantautora ripollesa Marina Prat. Després de valorar els 29 projectes que es van presentar a la convocatòria, el certamen -juntament amb membres de l’Escola de Música de Ripoll- n’ha escollit 10, que hauran de defensar la seva proposta en directe davant del jurat.
 
Entre els deu artistes escollits, el concurs ha volgut assegurar dues places per músics del Ripollès, per tal d’incentivar la música a la comarca. Aquests són Ferran Capdevila, de Sant Joan de les Abadeses, i Virgínia Zaldivar, de Camprodon. Completen el grup de finalistes la gironina Mireia Vilalta, el grup manresà Mater, el vilafranquí Lucas Dalman, la barcelonina Dàhlia Duran, el palauenc Enric Ez, el cardedeuenc Roigé, el terrassenc Roger Torné i el balaguerí Pau Culleré ‘Culli’. Tots ells hauran de fer un concert dissabte 3 de setembre. Les actuacions es repartiran al llarg del dia, de 12 h a 20:30 h, i per diverses de les places més cèntriques de la cituat. Una vegada acabat el concurs, a les 22:30h, es farà l’entrega de premis i es podrà gaudir d’un concert de Madamme Mustash i una Jam oberta.
 
Paral·lelament, i amb pretensió d’una fira d’intercanvi entre artistes i indústria, s’habilitarà una zona de networking. Dins d’aquest espai, on hi haurà cerveses artesanes i formatges per amenitzar la trobada, es podran posar en contacte artistes, periodistes, programadors i mànagers.
 
Ferran Capdevila      

 
Pau Culleré 'Culli'     
[youtube] https://www.youtube.com/watch?v=xltUAm-3JQw[/youtube]
 
Lucas Dalman

Dàhlia Duran 

 
Enric Ez          

 
Mater

 
Roigé 

 
Roger Torné  

 
Mireia Vilalta

 
Virgínia Zaldivar       
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Dàhlia Duran, Enric Ez, Ferran Capdevila, concursos, El Corral, actualitat, Virgínia Zaldivar, roigé, Roger Torné, Mireia Vilalta, Mater, Lucas Dalman, Culli

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.