estrenes

​New George va per la vida com al «GTA»

Estrenem el nou videoclip del músic de Sant Pol de Mar, inspirat en el videojoc 'Grand Theft Auto'

L'agraïment de New George a 'La Gran Vetllada'

| 22/09/2022 a les 10:45h

New George
New George | Arxiu
Es va donar a conèixer al gran públic al programa La Gran Vetllada de TV3, i la cançó homònima que després li va dedicar, però Jorge Agustí ja havia debutat, un any abans, com a New George amb Kikäzu (autoeditat, 2021). Ara, a punt de publicar el nou àlbum, l’artista de Sant Pol de Mar ens presenta en primícia un nou tema, “GTA”, amb un videoclip inspirat en el mític videojoc.
 

Les sigles “GTA” corresponen a Grand Theft Auto, un videojoc -del qual ara sortirà la sisena part- en què els protagonistes són criminals que s’han de sortir amb la seva, atacant a la resta de persones i fugint de la policia. Aquest món de fantasia violenta li serveix a New George per fer una metàfora d’aquella gent que viu la vida com un videojoc, sense importar-li massa a qui fereix pel camí. “Com al GTA, teníem molta vida però se’ns va acabar; vas agafar un punyal i al cos me’l vas clavar (...) Et va millor la vida quan més trampes fas”, resa la tornada.
 
Com no podia ser d’altra manera, pel videoclip New George s’endinsa en l’imaginari del “GTA”. Imitant-ne l’estètica, l’estil i l’argument, New George duu una càmera al cap que permet a l’espectador veure-ho tot des del seu punt de vista, i comet maldats i dispara armes de foc, fins a ser, finalment, busted per un policia local.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, actualitat, New George, GTA

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.