Festivals

El blues arriba un any més a Cerdanyola a la tardor

Demà s'inaugura el 31è Festival de Blues de Cerdanyola del Vallès

El cicle comptarà amb artistes com Martin Harley, Selwyn Birchwood, Chris O’Leary, J. P. Bimeni & The Black Belts o Lluís Coloma, entre altres

| 29/09/2022 a les 18:30h

J. P. Bimeni & The Black Belts actuant al Festival de Blues de Cerdanyola 2020
J. P. Bimeni & The Black Belts actuant al Festival de Blues de Cerdanyola 2020 | Marina Tomàs
Arriba la tardor i Cerdanyola del Vallès s'omple de blues, un any més, amb el 31è Festival Internacional de Blues de Cerdanyola. Des de demà i fins al diumenge 9 d'octubre, hi haurà programats una cinquantena de concerts -la gran majoria d'ells gratuïts- a diferents indrets de la vila vallesana. Una de les grans novetats d'enguany serà el retorn a la normalitat després de dues edicions pandèmiques i la incorporació del Bosc Tancat, un extens recinte privat que s'obrirà al públic i albergarà diversos concerts. Aquest se sumarà a la resta d'escenaris ubicats a les places Francesc Layret i Sant Ramon, el Mercat de Fontetes, la Biblioteca Central de Cerdanyola, els Jardins de la UAB i a diversos bars i sales de concerts locals.

Demà, el cicle arrencarà amb les actuacions de la Barcelona Big Blues Band amb Jonathan Herrero, Memphis Trail i Martin Harley i seguirà el dissabte amb Selwynn Birchwood , Georgia Blues Band , Mr. Dynamite James Brown ExperienceAlber Solo & The Firebirdblues, Martín Burguez & His Rhythm Combo i Sun Street Blues. El diumenge també pujaran sobre els escenaris de Cerdanyola The Chris O'Leary BandHoppers BandBigblack Rhino, Lisa Bluesy & The Black Cat SoulsFullmoon ShakersKamikaze Helmets.

El festival seguirà al llarg de la setmana vinent amb els concerts de Black Wagon Band (dimarts 4), Experience Blues Band (dimecres 5), i el dijous 6 tindran lloc les actuacions de Martín Burguez TríoNew Old SchoolNick Lowe’s Quality Rock & Roll Revue amb The Straitjackets. La programació recuperarà la seva plena activitat el divendres 7 d'octubre amb el taller vivencial Blusegem el blues, a càrrec de Cesc Adroher, i els concerts de The Silos, 422Hendrik Röver & The Kleejoss BandShatteredSix Got The BluesEdgar Blues TrioCredence Clearwater Revival TributeEmberslandEls impossiblesCreekhol.

El dissabte 8 estarpa replet de blues amb J.P. Bimeni & The Black BeltsCrazy Blues BandLos Bongo BeatTupéMarc Farré Tribute ElvisJ.P. Bimeni & The Black BeltsItziar Yagüe QuintetMartín Burguez & His Rhythm ComboMetalmaniaAlex Zayas BandSweet Marta & Johnny Bigstone. Finalment, diumenge 9 es clourà l'edició d'enguany amb les actuacions Lluís Coloma & His Musical TroupeLos DoctoresEnjoyLust’n FoundTupé -que repeteix actuació-, Mitch Laddie Band i Los Bisontes.
Especial: Festivals
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz, Festival de Blues de Cerdanyola, festivals, 440Clàssica&Jazz

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.