Estrenes

Rampaire deixa enrere el passat per centrar-se en el «Demà»

Estrenem en primícia l'última cançó de l'ampostí

El tema forma part del nou doble senzill 'DemàSomnis'

| 10/10/2022 a les 10:30h

Alfred Porres
Alfred Porres
Alfred Porres, l’home que hi ha darrere de Rampaire, presenta un nou doble senzill de dues cares, DemàSomnis (Microscopi, 2022). La trajectòria de l’ampostí es remunta als 90, quan liderava el grup Atzucac, però el seu darrer treball -el tercer de la seva carrera en solitari- va sortir fa un any, Aigua del cel (Miscroscopi, 2021). Avui coneixem en primícia la cara A del seu nou senzill, “Demà”.
 

L’estil del senzill segueix el que Rampaire plantejava en el seu darrer àlbum: una combinació entre entre el pop clàssic i la música experimental, que en aquesta ocasió també es completa amb la incorporació d'electrònica. La lletra de la cançó, a través d'escenes quotidianes, reflexiona sobre el demà que vindrà i la superació del passat per poder seguir cap al futur.
 
DemàSomnis (Miscroscopi, 2021) sortirà aquest dimarts 11 d’octubre i es podrà escoltar en diferents festivals aquest mes: el 14 al Feçtival Octubre a Maçanet de la Selva, el 18 a les XVII Jornades de les Lletres Ebrenques a Amposta i el 23 a la II Gala Solidària del projecte Emma a Amposta. 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, videoclip, Rampant, Demà, DemàSomnis, senzill

COMENTARIS

Genial!

Anònim, 10/10/2022 a les 15:11

Les lletres d'aquest cantant són sempre reflexions en forma de poesia.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.