actualitat

Enderrock Sona de desembre amb Julieta, Socunbohemio i Esther

Dimecres 21 de desembre presentem el número 341 d'Enderrock amb una entrevista i concert acústic dels cantants barcelonins i una actuació de la cantautora vinarossenca

| 14/12/2022 a les 17:00h

Imatge il·lustrativa
El pròxim dimecres 21 de desembre, Julieta, Socunbohemio i Esther ens acompanyaran en l'Enderrock Sona de desembre per mostrar-nos els seus projectes. El showcase –que també es podrà seguir en streaming– començarà a les 19:30h a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm (c. Rosselló, 515, Barcelona) i servirà per presentar el número 341 de la revista Enderrock. Per poder gaudir de l'acte de manera presencial, amb un/a acompanyant, cal omplir una inscripció prèvia.

A les 19h s'obriran les portes de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm i a les 19:30h començarà l'Enderrock Sona amb l'actuació de la cantautora vinarossenca Esther, que acaba de publicar el treball Les cartes que mai vaig cremar (Primavera d'Hivern, 2022). A continuació, Socunbohemio avançarà en acústic alguns detalls del nou treball que prepara per al 2023 i, finalment, Julieta parlarà del seu últim disc, Ni llum ni lluna (MusicBus, 2022), i de les seves perspectives de futur, i clourà l'acte amb un showcase acústic.

_____
Els menors de 16 anys no podran accedir a l'espai on se celebraran els concerts sense l'acompanyament d'una persona major d'edat. Caldrà que duguin aquesta autorització signada.
 

>> DEMANA LA TEVA DOBLE INVITACIÓ <<

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, enderrock sona, enderrock341, Julieta, socunbohemio, esther

COMENTARIS

Vull la invitació

Anònim, 15/12/2022 a les 21:42

Escolto a diari a socunbohemio i Julieta, les seves cançons em porten a llocs molt macos i em recorden a moments màgics amb persones de la meva vida. Sempre els he volgut veure en directe i mai he pogut fer-ho. Son brutals tots tres i m’encantaria poder venir aquest concert. Gràcies💖