Actualitat

Falsterbo s'acomiada amb un gran concert al Palau de la Música

El trio de folk barceloní oferirà el seu últim concert el 12 de febrer

La banda comptarà amb diversos convidats com Ramon Mirabet, Judit Neddermann, Beth i Jofre Bardagí

Falsterbo i Dharma s'enduran els Premis Enderrock especials de l'any

| 17/01/2023 a les 14:00h

Falsterbo
Falsterbo | Jordi Blancafort
Els 55 anys de folk de Falsterbo arriben a la seva fi. El pròxim 12 de febrer, el trio de folk format per Eduard Estivill, Montse Domènech i Jordi Marquillas farà el seu darrer concert al Palau de la Música, a les 17:30h. En aquest concert final, la formació barcelonina comptarà amb diverses col·laboracions com Ramon Mirabet, Judit Neddermann, Beth i Jofre Bardagí, entre molts altres artistes que es desvelaran pròximament.

Aquest darrer concert culmina una llarga gira que Falsterbo ha fet arreu dels Països Catalans per presentar el seu disc de comiat, Adéu Paf (U98 Music, 2021). En aquesta gira, el trio ha comptat amb diferents artistes com Andrea Motis, Isidor Marí, Laia Porta, Magalí Datzira, Pep Sala, Jonathan Argüelles, Alidé Sans, Joan Reig, Laia Palau, Gema 4, Beth, Juanjo Muñoz (Gossos), Joan Masdeu, Jofre Bardagí, Guillem Callejon i Toni Xuclà.


El cantant i guitarrista Eduard Estivill, l'únic membre fundador en actiu, ha volgut agrair la tasca de totes les persones que han acompanyat a Falsterbo al llarg dels més cinquanta anys d'activitat del grup: des dels altres dos fundadors, Joan Boix i Amadeu Bernadet, fins a Josep Maria Clua i Isidor Marí -que van escriure nombroses adaptacions per al grup-, passant per Ramon Casajoana -que va adaptar al català la lletra de "Paf, el drac màgic"-, o Àngel Fàbregues -artífex del primer vinil que Falsterbo va editar-.
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Retirada, actualitat, falsterbo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.