Actualitat

El rock de l'Alguer arriba a Barcelona amb Arbre del Peix

El grup alguerès Arbre del Peix acaba d'enregistrar el seu primer disc, que avui presenta a la ciutat comtal

| 21/04/2023 a les 15:00h

Arbre del peix
Arbre del peix
Arbre del Peix -el grup guanyador de la primera edició del Concurs CantAlguer, impulsat per la Plataforma per la Llengua- debuta avui a Barcelona en el primer concert que fa la banda després d’haver enregistrat el seu disc de debut homònim. En principi tot estava previst perquè avui ja hagués aparegut el CD, però problemes logístics a la impressió de les còpies n’han retardat l’aparició fins a la setmana entrant.


A Arbre del Peix (autoeditat) hi trobem set cançons, dues de les quals són versions de peces del cantautor alguerès Pino Piras. Andrea Donapai, veu i guitarra del grup, explica que són les primeres cançons que componen en la seva llengua i que han utilitzat un model de llengua molt fidel al català parlat a l’Alguer. “Els textos els ha escrit Michelangelo Corbia. Primer hem parlat del que hi volíem dir. Ell s’ha trobat molt bé escrivint en alguerès i jo també m’he trobat bé cantant-hi”. A l’hora de definir la seva música, Donapai ens parla de pop-rock. “Nosaltres venim de fer rock, però amb Arbre del Peix ens acostem al pop-rock perquè sonem molt més acústics”.


L’actuació d’avui al Centre Cívic Albareda (20 h) serà la primera presentació del disc. L’estrena a la seva ciutat serà el 18 de maig. Arbre del Peix està format per Andrea Donapai (veu i guitarra), Michelangelo Corbia (guitarra), Ignazio Caruso (baix) i Sergio Intelisano (bateria). 

Especial: Entrevistes
Arxivat a: Enderrock, l'Alguer, Plataforma per la llengua, Arbre del Peix, entrevistes, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.