Cròniques

Sexenni fa vibrar Razzmatazz 2 amb el seu 'Viatge intergal·làctic'

La banda lleidatana Sexenni va actuar ahir a la nit a Razzmatazz 2 dins del Curtcircuit

Sexenni a Razzmatazz 2 (21/04/2023)

| 22/04/2023 a les 08:00h

Sexenni
Sexenni | Sergi Núñez
Sexenni ha estat una de les bandes de Ponent que més embranzida ha pres en el darrer any. Precisament, l'abril passat va presentar el seu disc debut Retrats (Picap, 2021) i, des de llavors, el seu èxit no ha fet més que créixer. En el marc de la seva gira de 2023 Viatge intergal·làctic, la banda lleidatana va actuar ahir a la nit a Razzmatazz 2 dins del cicle Curtcircuit per a presentar el seu nou directe, produït amb el director escènic Abel Coll.

Durant tota la nit Sexenni va fer gala de la seva música que parla de la quotidianitat des d'una perspectiva despreocupada, divertida i amb un punt d'humor necessari. L'actuació va arrencar amb "Houston", la cançó de la Volta Ciclista a Catalunya 2023, i amb el cantant Andrés Sánchez amb un casc i unes ulleres futuristes que feien justícia al nom de la gira.

Al llarg del concert, la formació ponentina va repassar cançons del seu primer disc, com "Sarrià Boy" o "Casa sola", algun dels seus primers senzills, com "Crema catalana", i algunes de les cançons del seu segon i futur disc previst per al setembre. Fins i tot, van aprofitar per a recuperar "3/24", la col·laboració que la banda va fer en el darrer disc de Flashy Ice Cream: Aftersun (Delirics, 2022).
 

Sexenni a Razzmatazz 2 (21/04/2023) Foto: Sergi Núñez


Tema rere tema, el públic barceloní va animar-se més i més, i el terç final de concert va fer vibrar de valent tota la sala 2 del Razzmatazz. La base de trap de "La cançó dels Strokes" va començar a escalfar l'ambient i la sorprenent actualització de "Vermell", que va deixar enrere l'inici a ritme de reggae per un de molt més èpic carregat de sintetitzadors, va generar un gran contrast amb la part més ràpida de la cançó.

Per acabar, Sexenni no va dubtar a deixar tots els seus temes més destacats. Els darrers senzills "Bora bora" i "Klk quieren las chicas"; el pop urbà de "No ho sabia", una de les seves primeres cançons"; la ballable "Tengo" i el seu gran èxit radiofònic "De lao", que va tancar el concert amb un enorme pogo al bell mig de sala.

Aquest nou renovat directe va demostrar el creixement que Sexenni ha viscut en poc més d'un any. A l'espera de publicar les cançons del seu nou disc, la banda lleidatana portarà en directe les seves cançons per diversos escenaris de Catalunya. El primer d'ells serà al Palau Robert dins del cicle de celebració dels 30 anys d'Enderrock i també passaran per festivals d'estiu com el Magnífic Fest o l'Acampada Jove.
 

Sexenni a Razzmatazz 2 (21/04/2023) Foto: Sergi Núñez

Especial: Cròniques
Arxivat a: Enderrock, Curtcircuit, Razzmatazz, Sexenni, cròniques

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.