estrenes

La música empoderadora de Bounce Twice arriba per fer-te moure el cul

El duet sabadellenc de música urbana publica el nou EP 'Bounce Ur Booty'

Figa Flawas, Lal'Ba i Bounce Twice seran a l'Strenes Urbana

| 12/05/2023 a les 15:30h

Bounce twice
Bounce twice | Arxiu de l'artista
Amb l'arribada de la calor, el duet de Sabadell Bounce Twice, format per la cantant Lil Aiden i el productor Efren Kairos, estrena un nou EP, Bounce Ur Booty (Delirics, 2023). Són quatre cançons càlides i properes, per ballar i moure el cul, tal com diu el títol del projecte. El duet ha seguit mantenint l'energia i actitud que el caracteritza, amb unes lletres quotidianes, que parlen d'amor i desamor, i també llibertat. 



La traducció de Bounce Ur Booty seria 'rebota el teu cul'. "Hem posat aquest títol perquè els temes tenen ritmes més càlids i encarats a ballar… i potser més tirant al mainstream. Temes, en definitiva, que et fan moure el cul", explica la cantant. I és que la seva proposta és eclèctica, evitant etiquetes i encasellar-se en un únic estil, tot i que el reggaeton n'és la base. N'és un exemple la primera cançó, "La Popi", una cançó que dediquen a totes les dones. "Totes hem sigut en algun moment de la nostra vida la Popi. És una actitud, un tarannà. La cançó és una oda a l'empoderament", diu Lil Aiden. Perquè les seves lletres que parlen d'amor i desamor, però sempre des de l'empoderament. "Curra de nit no li té por a la 'nada'. No vol un home si està controlada", versa la cançó de "Bruna", l'última del disc.

Demà, dissabte dia 13 de maig, el grup presentarà l'EP al Festival Strenes Urbana, de 15:30 h a 16:20 h a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm, a la Sala Màquines. "El concert tindrà de tot, moments romàntics, moments de moure el cul i alguna sorpresa! Però com sempre, serà una festa!", assegura Kairos.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Bounce Twice, estrenes, EP

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.