Sona9

El Sona9 2023 arriba a Barcelona amb el concert preliminar de Montflorit, Iglú i Ypnosi

L'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm acull avui el primer dels tres concerts preliminars del concurs que se celebraran a Barcelona

Els 30 artistes seleccionats de la 23a edició del concurs faran els directes a deu sales de Catalunya, València, Mallorca i Andorra

Tots els concerts es podran seguir i votar en 'streaming' a través dels webs del Sona9 i d’Enderrock

Coneix els 30 seleccionats al concurs Sona9 2023

| 06/06/2023 a les 12:00h

Imatge il·lustrativa
El concurs de música emergent Sona9 ha apostat aquest any per descentralitzar els 10 concerts preliminars amb 30 artistes seleccionats arreu del país. La posada en escena en directe tindrà lloc a Barcelona a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm i a les sales de Manresa (Stroika), Lleida (Espai Orfeó), Girona (La Mirona) i Tarragona (Capsa de Música), a més de Palma (Teatre Xesc Forteza), València (16 Toneladas) i, per primera vegada, també s’incorpora l’Auditori Nacional d’Ordino a Andorra.
 
Avui se celebra el primer dels tres concerts preliminars que es faran a Barcelona, a les 19h a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm. En aquesta ocasió, s'hi batran l'indie-rock de Montflorit (Barcelona), el pop d'Iglú (Barcelona), i el rock d'Ypnosi (Barcelona).

 
>> Invitacions <<
 
 
Els concerts es podran seguir en streaming als webs del Sona9 i Enderrock, i al final dels concerts es podrà votar el grup preferit. Les propostes amb més vots passaran a la final del Premi Verkami per Votació Popular que es realitzarà en línia a juliol. Les semifinals reuniran a 12 grups i solistes, 11 escollits pel jurat i 1 per la votació popular.
 
 
ELS PREMIS DEL SONA9
L’apartat de premis s’amplia amb dos nous guardons. Es mantenen els premis Sona9 i Joventut per al primer i segon classificats, es recupera el premi Èxit per al tercer classificat, i el premi Verkami, atorgat a l’artista guanyador de la votació popular. A més, el Premi Cases de la Música pren entitat pròpia i serà per al grup o solista amb més projecció de futur seleccionat entre els 12 grups classificats a la fase semifinal.

El Sona9 està organitzat pel Grup Enderrock, Catalunya Ràdio - iCat i TV3, amb el suport dels Departaments de Cultura i Joventut de la Generalitat de Catalunya, la Generalitat Valenciana, el Govern de les Illes Balears i el Govern d'Andorra, a més de la col·laboració de Cases de la Música, SGAE, AIE i el patrocini d’Estrella Damm.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, 23Sona9, preliminars, Sona9 2023, Sona9

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.