Festivals

La cançó d'autor arriba a Premià de Mar amb Nits de Veu

El cicle ha programat sis actuacions a la vila maresmenca entre l'1 i el 22 de juliol

Magalí Sare & Manel Fortià, Manu Guix i Laia Llach són alguns dels artistes programats

| 26/06/2023 a les 14:00h

Magalí Sare i Manel Fortià
Magalí Sare i Manel Fortià | Juan Miguel Morales
La tercera edició del festival Nits de Veu omplirà Premià de Mar aquest juliol amb diverses propostes de cançó d'autor. De l'1 al 22 de juliol, la iniciativa programarà tres concerts dobles als jardins de Can Maristany, situats a l’Escola Municipal de Música. 

La jornada inaugural del dissabte 1 de juliol arrencarà a les 20:30 amb la cantautora granollerina Laia Llach, que hi presentarà el seu treball debut Sol d'hivern (Segell Micrscopi, 2022). Tot seguit, serà el torn del barceloní Manu Guix, conegut sobretot per la seva faceta com a director musical de musicals i programes com OT. A Premià portarà les seves cançons del seu projecte en solitari, especialment del seu darrer treball: Moments (Música Global, 2023). A més, tampoc no hi faltaran versions clàssiques de grans artistes com Elton John, Lluís Llach i Mecano, entre molts altres.

El cicle seguirà el dissabte 15 amb el duet de la cantant i guitarrista Edna Bravo i el pianista Daniel Ocon, ambdós exestudiants de l'Escola Municipal de Música de Premià, i de la cantautora local Belén Bandera, que presentarà el seu segon disc Bamboo. Nature's caligraphy (Segell Microscopi, 2023), on destaquen obres que parteixen del llenguatge jazzístic i viatgen per la cançó d’autor a través d'un eix conceptual.

Finalment, el 22 de juliol el Nits de veu clourà l'edició amb la cantautora d'Alella Mireia Vilaseca, que presentarà les cançons del seu darrer disc, Des de dins (Segell Microscopi, 2022). A partir de les 22h, el duet de la cantant Magalí Sare i el contrabaixista Manel Fortià actuaran als jardins de Can Maristany per a repassar el seu segon treball conjunt: reTornar (Segell Microscopi, 2023).

 
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, festivals, Nits de veu

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.