Festivals

Arriba la primera edició del Nits de Barcelona

El nou festival se celebra als Jardins del Palau de Pedralbes del 29 de juny al 26 de juliol

Sergi Carbonell, Sara Roy, Mariona Escoda, Lildami, Alizzz i Els Amics de les Arts són alguns dels artistes catalans programats

| 26/06/2023 a les 13:00h

Alizzz, un dels artistes catalans programats al Nits de Barcelona
Alizzz, un dels artistes catalans programats al Nits de Barcelona | Juan Miguel Morales
Els Jardins del Palau de Pedralbes de Barcelona acolliran a partir d'aquest dijous 29 de juny un nou festival: El Nits de Barcelona. El certamen ha configurat una programació que es divideix en dues fases, una primera tanda de deu sessions a la zona del jardí, i a continuació una segona part amb vint concerts a l’auditori situat davant del palau. A més, inclourà gastronomia i humor en una proposta que tornarà a convertir els jardins de la part alta de la Diagonal en un gran espai per a la música en directe. A continuació, repassem alguns dels artistes més destacats de la programació.

DELAFÉ Y LAS FLORES AZULES
29 de juny

Porten més de vint anys seduint amb la seva característica combinació de hip-hop i lletres lluminoses. Després d’una llarga època aturat, recentment el duo format per Helena Miquel i Òscar d'Aniello ha tornat a la carretera.


BRODAS BROS
30 de juny

Amb el xou multidisciplinar El ejército de la luz, la companyia de hip-hop barcelonina Brodas Bros sincronitza música i coreografia amb un joc de llums espectacular.


MARIONA ESCODA 
1 de juliol

La guanyadora de l’exitosa primera edició del programa televisiu Eufòria, la cantant vallenca Mariona Escoda, presenta el nou disc D’una altra manera (Música Global, 2023).


ELEFANTES
2 de juliol

Després de tres dècades actius, el grup barceloní de pop-rock Elefantes ha encetat una nova etapa amb Trozos de papel / Cosas raras (Warner, 2022) i la incorporació del guitarrista Àlex Vivero.


LAS MIGAS
3 de juliol

El quartet català Las Migas ha destacat per obrir noves finestres arreu del món entre el flamenc, la cançó i el pop amb una mirada fresca i feminista. El seu darrer disc és Libres (autoeditat, 2022).


BUHOS
4 de juliol

Autèntics animals en directe, el grup calafellenc Buhos, amb el carismàtic cantant Guillem Solé al capdavant, obre nous horitzons sonors amb el seu darrer treball, La nit està que crema (Halley, 2023).


MERITXELL NEDDERMANN
5 de juliol

La maresmenca Meritxell Neddermann, després fer algunes col·laboracions amb la seva germana Judit, s’ha obert camí en solitari a veu i piano amb una proposta eclèctica i plena de fantasia.


SERGI CARBONELL
5 de juliol

La inauguració del nou festival anirà a càrrec del compositor i cofundador de Txarango, que acaba d’emprendre una nova etapa en solitari com a cantautor amb el disc Refugi (Halley, 2023).


LILDAMI
6 de juliol

Els concerts a la zona del jardí es tancaran amb el terrassenc Lildami, que es presentarà amb amics i convidats especials per oferir un repàs exclusiu dels seus èxits més destacats.


SARA ROY
6 de juliol

La cantant manresana va entrar en la indústria musical amb 12 anys amb el grup Macedònia. Actualment, presenta el primer disc com a solista amb temes propis, (A)mar (Halley, 2021).


NATALIA LAFOURCADE
7 de juliol

Els concerts a l’auditori de Pedralbes s’obriran amb una convidada de luxe, la mexicana Natalia Lafourcade, que presentarà el recent i intimista àlbum De todas las flores (Sony, 2022).


ALIZZZ
9 de juliol

El productor de Castelldefels de renom mundial, Alizzz, presentarà l’EP Boicot (Whoa, 2023), en el qual enriqueix el seu pop amb un so més dens i complex i amb tocs més experimentals.


ELS AMICS DE LES ARTS
17 de juliol

Després d’una etapa treballant en projectes diversos, el trio ha enregistrat el setè disc, Allà on volia (Pistatxo Records, 2023), un ampli ventall de cançons de maduresa pop i caràcter propi.

Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Nits de Barcelona, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.