Festivals

Tot a punt per a la novena edició del Vida Festival

Suede, The Libertines, Aurora, Julieta i Ernest Crusats són alguns dels noms del cartell

El Vida se celebra del 29 de juny a l'1 de juliol

Socunbohemio, Henrio i Maria Jaume completen el cartell del Vida

| 28/06/2023 a les 14:30h

El vida en l'edició passada
El vida en l'edició passada | Andrea Silván
Demà, arrenca la novena edició del Vida Festival. Des que el 2014 va recollir l’esperit de l’anterior festival, el Faraday, el Vida ha anat dibuixant un perfil de festival que cuida els detalls, els entorns únics i l’ambient agradable, amb una programació en què es van combinant els talents consolidats amb els emergents i els locals amb els internacionals. Repassem 12 dels artistes catalans més destacats de la programació. 

HABLA DE MÍ EN PRESENTE
29 de juny

Després de sorprendre amb la tecnorumba del disc Vivir más (Halley Records, 2022), el quintet forjat entre Barcelona i Berlín fusionant la rumba catalana i el tecno presentarà nou repertori.


HENRIO
29 de juny

Després de quatre anys estudiant a Liverpool i de ser el vocalista del darrer projecte de Clara Peya, l’igualadí Henrio presenta el seu primer disc, Somewhere, Sometimes (Vida Records, 2023).


MARIA JAUME
29 de juny

Des que va guanyar el Sona9 2019, la mallorquina Maria Jaume ha fet un bon camí entre la cançó d’autor i l’indie-pop, culminat al seu darrer disc fins ara, Voltes i voltes (Bankrobber, 2022).


GALGO LENTO
30 de juny

El terrassenc Martí Galan dona forma amb Galgo Lento a un repertori oníric, amb sonoritats lo-fi i aires de pop metafísic. Al Vida Festival estrenarà l’introspectiu Martinet (Luup Records, 2023).


ZA! & LA TRANSMEGACOBLA
30 de juny

L’amalgama entre esperit free, improvisacions amb el públic, interpretació en llengües mortes i instruments de la cobla es fa possible amb Za!, Tarta Relena i l’explosiva TransMegaCobla.


MARIA HEIN
30 de juny

Des de la guitarra o bé amb el piano, la felanitxera Maria Hein desgrana un repertori propi amarat de senzillesa i naturalitat, reunit al primer disc, Continent i contingut (Hidden Track, 2021).


JULIETA
30 de juny

Les lletres altament emocionals i les imatges de natura contrasten amb la tecnologia aplicada al so i la feina coreogràfica en la proposta artística de la jove i brillant artista barcelonina Julieta.


SOCUNBOHEMIO
30 de juny

Amb el seu primer EP Les coses que no et diré mai (autoeditat), el barceloní Socunbohemio va assolir la projecció que consolida ara amb Contes de les quatre estacions (Vida Records, 2023).


ERNEST CRUSATS
1 de juliol

El que va ser líder de La iaia inicia la carrera en solitari amb La font gelada (Fina Estampa, 2022), un àlbum gravat amb vuit pistes concebut com a refugi de senzillesa i de connexió amb la natura.


QUERALT LAHOZ
1 de juliol

La cantant nascuda a Santa Coloma de Gramenet Queralt Lahoz ha irromput amb força els darrers anys com una de les veus que millor han sabut unir formes flamenques i músiques urbanes.


ROMBO
1 de juliol

Indie-pop lluminós de la mà de quatre ‘rombos’ que canten a l’amistat, les absències i l’amor. El seu tercer disc es titula Plaers i terrors del confort domèstic (The Indian Runners, 2023).


VEN’NUS
1 de juliol

L’experiència del confinament va ser el punt de partida per a molts joves artistes que han fet créixer l’espai del pop de butxaca. I entre els noms més destacats hi ha la sabadellenca Ven’nus.

Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Vida Festival, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.