festivals

10 concerts per no perdre's de l'(a)phònica

Aquestes són algunes de les claus del festival de la veu de Banyoles 2023

Hi actuaran, entre altres, Quico Pi de la Serra, La Ludwig Band, Mazoni, Pau Vallvé i Mireia Vives i Borja Penalba

Pau Vallvé, Mazoni i Mar Pujol se sumen al cartell de l'(a)phònica 2023

| 29/06/2023 a les 17:00h

Imatge il·lustrativa
El Festival de la Veu de Banyoles (a)phònica arriba a la 19a edició amb un cartell que alternarà artistes de reconeguda trajectòria amb propostes emergents, sempre amb un alt interès artístic. En recollim una desena d'imperdibles.


DIVENDRES 30/06 
Rodrigo Cuevas
Estrella Damm Club Natació de Banyoles · 22h 

L’artista asturià actuarà com a cap de cartell del festival a l’Estrella Damm Club Natació Banyoles i ha escollit l’(a)phònica per iniciar la nova gira per presentar Manual de romería.


Boom Boom Fighters
Juanola La Muralla · 23:50h

El trio format entre el Maresme i Girona portarà les músiques de sintonia jamaicana a Banyoles amb les cançons de reggae-roots del seu segon disc, Confit (Propaganda pel Fet!, 2023).




DISSABTE 1/07
La Ludwig Band
Auditori de l'Ateneu de Banyoles · 21h

Gràcies per venir serà el tercer disc de La Ludwig Band, previst per a la tardor, que potenciarà l’esperit coral de la banda d’Espolla. Amb la inspiració de sempre de Quim Carandell sobre el treball i l’amor.



Pau Vallvé
Juanola La Muralla · 23h

Pau Vallvé presenta el disc :) (autoeditat, 2022), un recull de cançons especialment positives i lluminoses, amb lletres viscerals, ritmes com la samba i, a l’escenari, dues bateries i percussions.




DIUMENGE 2/07
Marc Parrrot i Eva Armisén
Claustre Monestir Sant Esteve · 11h

El músic veterà s'ajunta amb la pintora Eva Armisén per fer un espectacle per a tota la família per mostrar les diferents funcions i oficis que hi ha en la creació d'un espectacle: Tinc un paper.



Mar Pujol
Fundació Lluís Coromina - Espai Eat Art · 12h

La jove cantautora del Lluçanès es nuarà amb les cançons del seu treball de debut Trepa (autoeditat, 2022), que deixa veure les potents (però sensibles) bases on es fonamenta el seu projecte.



Quico Pi de la Serra
Claustre Monestir Sant Esteve · 18h

El cantautor barceloní, membre d'Els Setze Jutges, visitarà el Pla de l'Estany per repassar-hi les cançons més emblemàtiques de tota una vida als escenaris.



Mireia Vives i Borja Penalba
Teatre Municipal de Banyoles · 19:30h

Després d’una dècada plegats, el duet valencià emprèn una nova etapa per separat, amb la gira de tancament Punt i a part, en què interpretaran les cançons que els han acompanyat.



Maria Coma
Auditori de l'Ateneu de Banyoles · 21:15h

La veu i la seva relació amb el cos centra el treball de la cantant i pianista barcelonina. Vocal Roots serà una coreografia sonora en què farà servir l’espai físic d’una sala com a partitura en blanc.



Mazoni
Juanola La Muralla · 22:15h

El músic bisbalenc celebra enguany dues dècades sobre els escenaris. Després de 14 discos editats, Jaume Pla hi oferirà un espectacle ben especial. Com a encarregat de tancar la dinovena edició del cicle, Mazoni ha obert un formulari perquè sigui el públic qui triï el repertori de la nit. 

 
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, festivals, aphonica, quico pi de la serra, la ludwig band, mazoni, Pau Vallvé, Mireia Vives i Borja Penalba

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.