festivals

Aquest cap de setmana, arrenca el festival Anòlia amb Triquell

Del 7 al 15 de juliol se celebra el festival Anòlia a Igualada, amb concerts d'artistes com Triquell, 31 FAM, Gertrudis, Lal'Ba i Ven'nus

L'Anòlia s'enlaira amb Triquell, 31 FAM, Gertrudis, Lal'Ba i Ven'nus

| 06/07/2023 a les 13:00h

 Triquell
Triquell | Vicens Tomàs
El 7 de juliol arrenca una nova edició del festival igualadí Anòlia, amb una programació que inclou artistes catalans de renom -com Triquell31 FAM i Gertrudis-, i també mostra una clara aposta per als músics locals -com B-Back o La Séptima Trastada-. Els concerts es dividiran entre l'escenari del Parc Central i el del Museu de la Pell, i s'allargaran fins al 15 de juliol.

La festa començarà el divendres 7 de juliol, en el marc de l'European Balloon Festival, i el concert de la banda igualadina de versions B-Back al Parc Central. En el mateix escenari, l'endemà, s'hi podrà veure també l'exconcursant d'Eufòria Triquell presentant-hi Entre fluids (Halley Recors, 2023). 

El cicle continuarà la setmana vinent, amb un concert de Dr. Jazz Friends el 12 de juliol al Museu de la Pell, i el de rumba fusió de La Séptima Trastada, el 13 de juliol. Al cap de setmana, hi actuaran els sabadellencs 31 Fam amb la seva Bona fe (Delirics, 2023), i el projecte d'Olesa de Montserrat Lal'Ba defensant No hi ha dies dolents (Promo Arts Music Records, 2023), el 14 de juliol. Dissabte, el final de festa anirà a càrrec de la sabadellenca Ven'nus, que hi arribarà amb Bocaterrosa (Halley Records, 2023), i el trio de la Garriga Gertrudis, que hi tocarà Abans que s'acabi el món (Promo Arts Music Records, 2023).
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, festivals, actualiat, Anòlia, Triquell, 31 FAM, Gertrudis, Lal'Ba, Ven'nus

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.