festivals

6 claus del Pirineos Sur

El 7 de juliol arrencarà la 30a edició del festival Pirineos Sur

| 06/07/2023 a les 14:00h

Pirineos Sur
Pirineos Sur | Arxiu del festival
Fa trenta anys la Diputació d’Osca va posar en marxa el festival Pirineos Sur, un punt de trobada entre continents, cultures i sonoritats, que de seguida es va convertir en la referència estatal de les diverses músiques del món. El cicle se celebra cada any en el paratge natural de Sallent de Gállego, en un escenari flotant sobre l'embassament Lanuza. En repassem sis claus de la programació.


RUBÉN BLADES
8 de juliol
 
Rubén Blades és un cantant, compositor, músic i actor panameny que ha desenvolupat la major part de la carrera als Estats Units. Un dels grans renovadors de la música popular contemporània.



LA PEGATINA
9 de juliol

Si el Pirineos Sur celebra 30 anys, la banda de Montcada i Reixac fa dues dècades. La Pegatina s’ha convertit en una de les formacions catalanes més internacionals, present a més de 25 països.


LOVE OF LESBIAN
14 de juliol

Love of Lesbian també té ja 20 anys d’èxits, sold outs i directes que deixen empremta profunda, i ha esdevingut una de les bandes més respectades i populars de l’escena estatal de pop-rock.


KRAFTWERK
21 de juliol

El grup alemany, un pioner absolut de la música electrònica, oferirà un dels impactants directes plens de troballes audiovisuals, i repassarà un repertori que va canviar el rumb de la música.




SALIF KEITA
22 de juliol

Salif Keita és una llegenda de la música africana i mundial, i un dels artistes als quals més estima es té des del Pirineos Sur. Les seves actuacions del 1994, 2006 i 2013 encara són ben recordades.



ZAZ
29 de juliol

L’Organique tour de la cantant francesa Zaz haurà passat pel GuitarBCN abans, i dies després serà al Sons del Món, a Catalunya, però tampoc es perdrà el trentè aniversari del Pirineos Sur.



A més dels esmentats, també passaran pel festival Luz Casal, Los Chikos del Maíz, EskorzoBomba Estéreo, Silvana Estrada, Kokoko!, Muerdo, R de RumbaRozalén i Luisa Sobral.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, festivals, Pirineos Sur, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.