festivals

8 concerts clau per celebrar els 25 anys del Paupaterres

Del 12 al 15 de juliol, el festival ponentí celebra la 25a edició

Entre altres, hi actuaran Stay Homas, The Tyets, Maria del Mar Bonet, Lildami, Els Catarres i Sexenni

| 10/07/2023 a les 17:00h

Paupaterres
Paupaterres | Arxiu del festival
El festival d’estiu de referència de les Terres de Ponent, Paupaterres, celebra del 12 al 15 de juliol, la 25a edició amb un cartell eclèctic pensat per a tota mena de públic, amb diferents gustos musicals i que per primer cop celebrarà el concurs de música urbana Paupatrap.


MARIA DEL MAR BONET
12 de juliol a les 21:30h
Plaça Major de Tàrrega

La cantautora palmesana serà l’encarregada d’obrir la primera jornada del Paupaterres amb un recital en què repassarà algunes de les cançons més destacades de la seva dilatada trajectòria.



NEPTÚ
13 de juliol a les 22h
Avinguda de l'Onze de Setembre, 6

El músic i productor lleidatà Vicent Monfà serà un dels artistes de les Terres Ponent que lideren el cartell del Paupaterres. Hi presentarà el primer llarga durada, Desperta (Metz Records, 2022).



ELS CATARRES
14 de juliol a les 00h 
Càmping municipal

El trio d’Aiguafreda combinarà les cançons de l’últim àlbum, Diamants (Halley Records, 2023), guanyador del Premi Enderrock 2023 a millor disc de pop-rock per la votació popular, amb els èxits dels treballs anteriors, com “Vull estar amb tu” o “Fins que arribi l’alba”, o el seu darrer hit: "Cor".



THE TYETS
14 de juliol a les 01:45h 
Càmping municipal
 
El duet mataroní serà un dels grans reclams de la cita targarina. Repassaran èxits com “De l’1 al què”, “Balioteo” o el celebradíssim “Coti x coti”, inclosos al nou disc Èpic solete (Luup, 2023).



BOOM BOOM FIGHTERS & COOKAH P
14 de juliol a les 03:30h
Càmping municipal

El trio format entre el Maresme i Girona portarà les músiques de sintonia jamaicana a Tàrrega amb les cançons de reggae-roots del seu segon disc, Confit (Propaganda pel Fet!, 2023).



LILDAMI
15 de juliol a les 23h
Càmping municipal

Al Paupaterres, el cantant presentarà el seu darrer disc, Dummy (Halley Records, 2023), que inclou la cançó en català més escoltada del 2022, “Supermercat”, guardonada amb el Premi Enderrock 2023 a millor videoclip per votació popular.



STAY HOMAS
15 de juliol a les 00:45h
Càmping municipal

El trio barceloní s’ha reinventat per tal de superar l’etiqueta de músics de terrat i portarà en directe al Paupaterres les cançons de pop festiu del seu nou disc, Homas (Cukileo / Halley Records, 2023).



SEXENNI
15 de juliol a les 02:30h
Càmping municipal

La formació lleidatana serà un dels principals artistes de la darrera jornada, en què farà ressonar èxits radiofònics com “De lao” o la darrera cançó de la Volta Ciclista a Catalunya, “Houston”.
 


A més dels esmentats, també passaran pel festival ponentí Mabel FloresMeritxell GenéLa Follia, La Niña ParacaídasSexenniIstagorakSalinksyDub Esponja i Freak & Do, a més d'El Pot Petit com a part de la programació familiar PaupaKids. 
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, festivals, Paupaterres, Stay Homas, The Tyets, Maria del Mar Bonet, Lildami, Els Catarres, Sexenni, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.