Festivals

El Clotilde Fest acaba amb Mariona Escoda i Porto Bello

Avui se celebra l'última jornada del festival al Palau Robert de Barcelona

| 12/07/2023 a les 14:30h

Mariona Escoda i Porto Bello
Mariona Escoda i Porto Bello | Ferran Palou / Juan Miguel Morales
La Direcció General de Difusió de la Generalitat de Catalunya contribueix a la promoció de la música en català amb un nou cicle de concerts de primavera i estiu al Jardí del Palau Robert de Barcelona. Després d’oferir al maig la programació dels 30 anys d’Enderrock i el cicle Sonora, l’espai situat entre la Diagonal i el Passeig de Gràcia presenta la cinquena edició del ClotildeFest amb programacions de les quatre emissores musicals líders a Catalunya: Els 40, Flaixbac, RAC105 i Europa FM. Avui, a partir de les 20:30h, arriba l'última jornada del cicle amb RAC105, que portaran la guanyadora de la primera edició d'Eufòria Mariona Escoda i el grup d'Altafulla Porto Bello.

MARIONA ESCODA

Després d’estrenar el segon disc, D’una altra manera (Música Global, 2023), amb un ple absolut a la sala Paral·lel 62 de Barcelona, la vallenca Mariona Escoda tornarà a la capital catalana amb un treball que respira aires de pop, cançó d’autor i també alguns referents rockers en deu cançons en què no es posa cap frontera ni artística ni estilística.


PORTO BELLO

La banda d’Altafulla Porto Bello va arrencar l’any amb el nou senzill “Cantar-te”, el primer avançament del que serà el seu quart disc. La formació juga amb una fusió de ritmes llatins, rumba i pop en una cançó que narra l’amor des del bon humor que els caracteritza. Amb un optimisme vital i musical a base de lletres fresques i enganxoses, el grup descriu la fase inicial de l’enamorament, quan no es pot deixar de pensar en aquella persona tan especial i et preguntes com has arribat fins aquí. Un tema per ballar, cantar i gaudir de l’amor i que arriba acompanyat d’un atractiu videoclip.

Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, festivals, RAC105, Clotilde Fest, Palau Robert, mariona escoda, Porto Bello

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.