Videoclips

Figa Flawas s'atreveix amb el 'corrido tumbado' a l'«Aurora»

El duet vallenc Figa Flawas presenta el senzill que dona nom al seu futur EP

La secció de vents de la cançó corre a càrrec del trio barceloní Stay Homas

Figa Flawas gallegen a la portada de l'Enderrock d'agost

| 01/09/2023 a les 12:30h

Figa Flawas
Figa Flawas | Liam D
Figa Flawas s'ha convertit en un dels fenòmens musicals en català més fulgurants de l'any. Els guanyadors del Sona9 2022 no han fet més que créixer, i després de publicar èxits com "Mussegu" o "Xalalà" amb Lluís Gavaldà (Els Pets), ara tornen amb una nova cançó amb un estil completament nou per al duet vallenc: el dels corridos tumbados. Aquest nou corrent urbà provinent de Mèxic, que combina la tonada tradicional mexicana amb el rap i el trap, s'ha convertit en tot un fenomen mundial en els darrers anys i ara Figa Flawas s'hi ha llençat amb el seu nou tema "Aurora".


"Aurora" narra una història de desamor que, tal com entona el cantant Pep Velasco, "pot acabar com el rosari de l'aurora". Amb l'habitual toc d'humor que sempre brinda Figa Flawas, la cançó esdevé una tragicomèdia en què la tristesa d'una ruptura s'acaba transformant en bon rotllo a través de la sàtira.

El videoclip, dirigit pel seu realitzador habitual Liam D, mostra el duet vallenc amb el trio barceloní Stay Homas -encarregat de la secció de vents de la cançó-, vestits amb camises, barrets i mocadors per a imitar l'estètica tan característica dels corridos tumbados. "Aurora" és el senzill que donarà nom al pròxim EP de Figa Flawas, que està previst que es publiqui cap a finals de setembre.
Especial: Videoclips
Arxivat a: Enderrock, videoclips, Figa Flawas, corrido tumbado

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.