Festivals

El festival Recòndit estén la cançó d'autor pel Pla de l'Estany

Sergi Carbonell, Ven'nus, Lluís Galvaldà i Joan-Pau Chaves i Núria Graham són alguns dels artistes destacats de la recta final del cicle

| 06/09/2023 a les 16:00h

Lluís Gavaldà i Joan Pau Chaves
Lluís Gavaldà i Joan Pau Chaves | Juan Miguel Morales
Des de ja fa dos anys, el festival Recòndit ofereix una programació estable d'abril a octubre amb un gran ventall de propostes d'autor i de petit format a les petites poblacions (de menys de 2.000 habitants) del Pla de l'Estany. Aquesta tardor, el cicle comptarà amb noms com Sergi Carbonell, Pau Brugada, Mar Pujol, Ven'nus, Lluís Gavaldà i Joan-Pau Chaves o Núria Graham.

Aquest dissabte 9 de setembre, l'exteclista de Txarango Sergi Carbonell presentarà les cançons del seu primer treball com a cantautor, Refugi (Halley Records, 2023), al Castell de Falgons de Sant Miquel de Campmajor. L'endemà, el músic banyolí Pau Brugada i la cantautora del Lluçanès Mar Pujol portaran les seves respectives propostes de cançó d'autor a Can Jan de la Farrés (Fontcoberta).

Paral·lelament, el setembre encara deixarà fins a quatre concerts més. El primer serà el de la sabadellenca Ven'nus, que el 17 de setembre presentarà les cançons de l'últim disc Bocaterrosa (Halley Records, 2023); el segon serà el divendres 22 de setembre amb Lluís Gavaldà i Joan-Pau Chaves i el seu espectacle Sona la cançó, un recorregut vital per les cançons pròpies i alienes que han marcat la trajectòria dels dos músics. El tercer serà el dia 24 amb el també banyolí Vic Moliner, que portarà en directe els temes del treball Foc i endreces (Segell Microscopi, 2023), i el quart serà el dijous 30 a Crespià amb el pop pausat de Cristina Vallribera i la cançó d'autor poc ortodoxa de Maüpas.

Finalment, de cara a l'octubre, el festival clourà aquesta tercera edició amb tres artistes més. Al Xiringu de Tarredelles a Vilademuls, el 7 d'octubre actuaran dues artistes pop com són Gigi Ros i Júlia Blum, i per últim, el 14 d'octubre Núria Graham presentarà el seu darrer treball, Cyclamen (Primavera Labels, 2023) a Santa Maria (Camós). 
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, festivals, Recòndit, Sergi Carbonell, Ven'nus, Lluís Gavaldà, joan-pau chaves, Núria Graham

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.