Actualitat

Albert Pla and the Suprise Band actuaran a la sala Apolo

L'artista polifacètic sabadellenc tornarà a la sala Apolo el 7 d'octubre amb la seva nova formació, The Surprise Band

El concert es farà per celebrar els 25 anys del disc 'Veintegenarios en Alburquerque'

| 05/09/2023 a les 14:30h

Albert Pla and the Suprise Band
Albert Pla and the Suprise Band | Arxiu
Albert Pla torna després de molt de temps a una sala de concert amb el públic dempeus amb una nova festa rumbera. L'escriptor, actor i cantautor s'acompanyarà de la nova banda The Surprise Band el 7 d'octubre a les 21h a la sala Apolo per revisar alguns dels millors temes del seu disc Veintegenarios en Albuquerque (BMG Music Spain, 1997), que acaba de celebrar 25 anys.



The Surprise Band és una formació que es porta gestant aquest darrer any. Està formada per la guitarra flamenca Diego Cortés —un col·laborador habitual—; Judit Farrés amb els pianos i els sàmplers; les integrants de La Prenda Roja —Sara Sambola, Cristina López i Ana Brenes— als cors; i la ballarina Belén Martí. Així doncs, Albert Pla s'allibera per poder interpretar un repertori diferent amb una estètica especial que complementa les seves grans cançons.

L'últim disc del músic i actor va ser la banda sonora original Miedo (Enunplisplas Música, 2018), de l'obra de teatre amb el mateix nom que va fer junt amb Raül Refree. La carrera cinematogràfica i dramàtica de l'artista no li ha permès descansar, enguany, participant en quatre rodatges i estrenant una nova sèrie a la televisió pública argentina: Soñadores, basada en la seva cançó "Somiatruites".
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, concerts, Albert Pla, the Surprise Band, Diego Cortés, Judit Farrés

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.