Actualitat

Tot a punt per la final del 2n concurs de cançó d'autor de Verges

Sandra Bautista, Sara Oliver i Ester Avenn són les tres cantautores finalistes

La final tindrà lloc aquest diumenge 10 de setembre a la placeta 1 d'octubre

| 07/09/2023 a les 17:30h

Sandra Bautista, Sara Oliver i Ester Avenn
Sandra Bautista, Sara Oliver i Ester Avenn
El 2n Concurs de cançó d'autor de Verges arriba a la seva fase definitiva aquest cap de setmana. El diumenge 10 de setembre a la placeta 1 d'octubre de la vila baix-empordanesa se celebrarà la final del certamen amb Sandra Bautista, Sara Oliver i Ester Avenn, les tres finalistes d'aquesta edició. La final del concurs se celebra dins del cicle Vespres sota el campanar i té com a objectiu potenciar el gènere de la cançó d'autor i la llengua catalana, així com brindar oportunitats a nous talents emergents.

Una de les finalistes d'aquesta segona edició del concurs és la cantautora de Martorelles Sandra Bautista, guanyadora del Sona9 2018, i que de moment, ha publicat dos treballs d'estudi: La casa de les mil olors (El Niño de la Hipoteca, 2017) i Trapezista (Satélite K, 2019). També buscarà endur-se el premi la cantautora Sara Oliver, que a més de treballar en el seu projecte personal també és bateria de Grabu i de Santa Mandra -grup participant al Sona9 2023-. Aquest any ha publicat un nou treball que porta el nom d'Aciertos Efímeros (autoeditat, 2023). Per últim, la tercera finalista serà a jove lleidatana Ester Avenn, que per ara tan sols ha publicat una cançó: "Com el vent".

Enguany, s’han presentat al concurs fins a 8 artistes i les tres finalistes han estat escollides pel jurat del programa, que està format per Rosa Pou (cantautora i poeta), Marc Roura (programador i productor de l’Espai Ter) i Aleix Cansell (músic). El primer premi del concurs es decidirà mitjançant el vot popular. La votació s'obrirà un cop hagin actuat les tres candidates. L'any passat, el premi se'l va endur la cantautora granollerina Laia Llach.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Sandra Bautista, Sara Olive, Sara Oliver, Estern, Concurs de cançó d'autor de Verges, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.