Estrenes

Grabu musica el cicle de la vida i la mort

Estrenem en exclusiva el videoclip de «May»

| 07/02/2023 a les 09:30h

Grabu
Grabu
Arnau Grabolosa és un artista inquiet i en constant moviment. A més de ser director del festival solidari Mussol, l'olotí també desenvolupa la seva pròpia música sota el nom artístic de Grabu. Sota un estil molt eclèctic i personal, a finals de 2022 va presentar el seu primer EP, Blast (U98 Music), que presenta sis temes instrumentals de curta durada. Avui, estrenem en exclusiva el videoclip d'un d'ells: "May".


"May" és una reflexió sobre el cicle de la vida i la mort a partir d'un fet que ha marcat el músic. "L'any passat, la mort em va tocar molt de prop amb el traspàs del meu avi", explica Grabu, que reconeix que escriure aquesta cançó li va servir per "canalitzar sentiments que no comprenia". A més de ser un homenatge al seu avi, en aquesta cançó l'olotí també aborda altres qüestions universals i inevitables: "Els rellotges del videoclip —que són del meu avi— simbolitzen el pas del temps i com és d'efímer el nostre camí aquest món."

L'estil de "May", així com de tota la seva música, s'impregna d'un gran ventall d'influències i no s'encasella en un estil molt definit. Tot i això, Grabu confessa que té clar quins estils destacar quan li pregunten: "M'agrada definir el meu estil entre el jazz i l'electrònica, malgrat que aquest és un exercici que faig de portes enfora. Quan componc, no m'agrada definir el que faig perquè no vull limitar-me ni posar barreres a la meva música", argumenta. Per a l'olotí, la seva música no deixa de ser la suma d'experiències i elements dels quals s'ha imbuït. "He treballat amb artistes que es mouen tant en el trap com en el jazz o el pop, i això em permet crear una música que cavalca entre molts estils", conclou.

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, instrumental, música urbana, electrònica, experimental, Grabu

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.