Actualitat

Figa Flawas, Triquell, JazzWoman, 31 FAM, 'Eufòria' i Fetus són la banda sonora d'aquesta Diada

Figa Flawas, Triquell, Jazzwoman i alguns concursants d''Eufòria' actuaran a la Festa per la Llibertat d'Òmnium Cultural

La versió de Fetus de l'«Au Jovent!» de Coses és la cançó de la Diada de l'Assemblea Nacional Catalana

Fetus versiona «Au, jovent!» a ritme de punk-rock i folk

| 11/09/2023 a les 11:30h

La Festa per la Llibertat el 2019
La Festa per la Llibertat el 2019 | Xavier Mercadé
Ja fa més de 20 anys que, amb motiu de la Diada de Catalunya, Òmnium Cultural organitza la Festa de la llibertat al Passeig Lluís Companys de Barcelona, on al llarg del dia es podrà sentir diferents concerts de forma gratuïta. 

L'acte engegarà a les 12h amb un acte polític i a les 13h, les tres finalistes del concurs de talents de TV3 d'Eufòria -Jim, Carla i Alèxia- pujaran sobre l'escenari a l'hora de vermut. Cadascuna d'elles hi cantarà les cançons més destacades que van interpretar al programa. Un cop passats els actes de la tarda i les manifestacions, la música tornarà a ser la protagonista a partir de les 18:30 h. Els concerts més multitudinaris de la Diada s'allargaran comptaran amb les actuacions del vallesà i també exconcursant d'Eufòria Triquell, la rapera d'Aldaia JazzWoman, la formació de trap sabadellenca 31 Fam amb el barceloní Good Jan (P.A.W.N. Gang), i el duet de Valls Figa Flawas.
 

LA CANÇÓ DE LA DIADA: FETUS VERSIONA "AU JOVENT!" 

La banda baix-empordanesa Fetus ha versionat "Au Jovent!", original del grup Coses, per encàrrec de l'Assemblea Nacional Catalana. Aquesta versió vol retre homenatge al compositor de la cançó, Jordi Fàbregas, tot passant-la pel sedàs de punk-folk que Fetus ja ha facturat en treballs anteriors com Sota Cavall Rei o La Serra dels perduts (Bankrobber, 2021 i 2022). Aquesta nova versió, que compta amb la producció de Joan Colomo i la col·laboració de Les Testarudes, vol ser el lema de l'ANC enguany per a cridar a la mobilització per aquesta Diada Nacional.

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Figa Flawas, Triquell, Jazzwoman, Eufòria, Fetus, diada nacional de catalunya

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.