Festivals

L'Ulisses Fest porta a Premià de Dalt Stay Homas, Julieta, Triquell i Els Amics de les Arts

El festival se celebra el 15 i el 16 de setembre

 També hi actuaran Sergi Carbonell i els DJs Carles Giribet i Neus Gonzàlez

| 12/09/2023 a les 11:15h

Julieta , Els Amics de les Arts, Triquell i Stay Homas
Julieta , Els Amics de les Arts, Triquell i Stay Homas
La temporada de festivals comença a arribar al seu punt final i una de les darreres cites serà a Premià de Dalt amb l'Ulisses Fest. Aquest divendres 15 i dissabte 16 de setembre, el festival portarà al Baix Maresme artistes com Julieta, Els Amics de les Arts, Triquell i Stay Homas.

El certamen arrencarà el divendres 15 amb els concerts de Julieta i Els Amics de les Arts. A les 21 h, la barcelonina presentarà les cançons del que serà el seu futur disc 5AM (Music Bus, 2023), que veurà la llum pròximament. Per la seva banda, els Amics de les Arts pujaran sobre l'escenari a partir de les 23 h i hi oferirà les cançons del seu darrer disc Allà on volies (Pistatxo Records, 2023) i el seu senzill més recent: la batxata "Tothom es separa". La nit la tancarà el discjòquei Carles Giribet, mentre que l'aperitiu musical anirà a càrrec de la cantant emergent de cançó-pop Núria Cortacans a partir de les 19:30 h.


L'endemà, la música tornarà a sonar ja de bon matí amb el cantautor de Ribes de Freser i exteclista de Txarango Sergi Carbonell, que repassarà en directe el seu primer treball en solitari com a cantautor, Refugi (Halley Records, 2023), i la cantant de pop de Premià de Mar Carla Sanz. Abans també hi haurà jocs infantils i un espectacle protagonitzat pel divulgador científic Dani Jiménez.

Els concerts es reprendran al vespre amb les actuacions de Triquell i Stay Homas. A les 21 h, el vallesà farà un extens repàs de les cançons del seu debut en solitari, Entre fluids (Halley Records, 2023), i a les 23h, el trio barceloní tocarà en directe les cançons del nou treball Homas (Halley Records, 2023), entre les quals hi ha l'èxit estiuenc "La platja". Com a preludi, a partir de les 19:30h, també hi actuarà la cantant emergent Alba Grasa, mentre la DJ Neus Gonzàlez tancarà la nit i el festival amb una sessió de música urbana i electrònica.

Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Ulisses, festivals, Ulises Fest, Triquell, Stay Homas, Julieta, Els Amics de les Arts

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.