Actualitat

The Tyets i Julieta actuaran a Londres

The Tyets i Julieta actuaran el 8 de desembre a la sala Scala de la capital britànica

| 18/09/2023 a les 14:15h

The Tyets i Julieta
The Tyets i Julieta | Xavi Torrent
La música en català no para d'internacionalitzar-se i dos dels artistes més populars del pop català actual portaran en directe la seva música al bell mig de la capital britànica: el pròxim 8 de desembre, el duet mataroní The Tyets i la barcelonina Julieta actuaran a la sala Scala de Londres. El concert l'ha anunciat avui mateix la sala londinenca a través d'una piulada a X -abans Twitter-.

Segons ha explicat el mateix cantant de The Tyets Xavier Coca 'Jotes', fa cinc anys va presentar un Treball de Fi de Grau en què planejava com The Tyets podia intentar aspirar a fer un concert a la Scala de Londres en un termini de cinc anys. Ara, finalment, aquell hipotètic pla s'ha fet realitat al costat d'una de les artistes amb qui més han col·laborat en els darrers anys, amb cançons com "Clar que t'he trobat a faltar" o "Xuculatina" -original de Figa Flawas-.
 
 
El concert ha estat organitzat per la promotora catalana establerta a Londres Bona Gents i està patrocinat per Estrella Damm i compta amb el suport de Catalans UK i l’Institut Ramon Llull. A més, part dels beneficis del concert es destinaran a l’Escola Catalana de Londres.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, The Tyets, Julieta, Scala, Londres

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.