Obituari

Ha mort Ferran Gallart, cantant de Strombers

El vocalista de Santpedor ens ha deixat amb 50 anys a causa d'un càncer

| 21/09/2023 a les 22:55h

Ferran Gallart (al mig) amb Strombers
Ferran Gallart (al mig) amb Strombers | Carles Rodríguez
Ha mort el músic de Santpedor Ferran Gallart, cantant de Strombers, segons ha comunicat la banda a través de les seves xarxes. El vocalista ens ha deixat amb 50 anys, a causa d'un càncer que no ha pogut superar.

"El Ferran ha sigut l’ànima dels Strombers que tant i tant ha fet gaudir a més d’una generació en nombroses festes d’arreu del país, desprenent sempre bona energia i felicitat. Seguint el seu esperit, perpetuarem el seu llegat i el recordarem com ell voldria, amb alegria i música. Vola alt, Ferran", s'ha acomiadat Strombers en el comunicat que han penjat aquesta mateixa nit.
 

El músic va ser a la banda des dels seus inicis, el 1998, i des d'aleshores, han publicat vuit discos, l'últim d'ells, va sortir l'any passat: La flor de la vida (autoeditat, 2022). Aquest juliol, el grup va haver de cancel·lar la gira programada per aquest any, per un "desequilibri de salut" de Gallart: "Donat que la seva figura indiscutiblement no és substituïble, hem preferit donar per anul·lada la gira d'aquest any", va anunciar la banda a través de les seves xarxes.

A més de la seva faceta com a cantant, Gallart també va publicar el 2021 el llibre per a infants Gira la lluna amb l'editorial Nanit, un recull de "cançons i contes per anar a dormir".
Especial: Obituari
Arxivat a: Enderrock, strombers, Ferran Gallart, obituari

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.