festivals

Participa en el sorteig i vine a la Fira Mediterrània de Manresa

Sortegem una doble entrada per als concerts de La Maria i Carles Dénia, el 7 d'octubre

La Fira celebra la seva 26a edició del 5 al 8 d'octubre

| 26/09/2023 a les 13:30h

La Maria i Carles Dénia
La Maria i Carles Dénia
La setmana vinent arrenca la Fira Mediterrània de Manresa. La 26a edició tindrà lloc entre el 5 i el 8 d'octubre, i estarà marcada per un retorn a la mediterraneïtat, la intel·ligència artificial i la mirada queer. Dins de la farcida programació eclèctica i multidisciplinària que proposa enguany, hi ha els concerts de La Maria (19h) i Carles Dénia (22:30h), el dissabte 7 d'octubre al Teatre Conservatori, per a cadascun dels quals sortegem una entrada doble.
 
Pots participar-hi fins al diumenge 1 d'octubre a les 23:59h


La cantant d’Oliva Maria Bertomeu ‘La Maria’ presentarà a la Fira L’assumpció (Propaganda pel Fet!, 2023), el seu primer i revolucionari disc a les 19h al Teatre Conservatori. Per la seva banda, el cantaor i cantautor de Gandia Carles Dénia hi estrenarà a les 22:30h Mussol (autoeditat, 2023), el seu nou disc, en el qual interpreta un grapat de poemes –a més d’algun text propi– adaptats amb total llibertat.

A més de Dénia i La Maria, la Fira Mediterrània comptarà enguany amb una seixantena de propostes musicals. Tot i que oficialment engegarà les jornades de concerts el dia 5 d'octubre, aquest mateix dissabte 30 de setembre, i a tall de prèvia, ja s'hi podrà veure l'espectacle d'aniversari de la Companyia Elèctrica Dharma, que celebrarà 50 anys al Teatre Kursaal.


D'entre les propostes de la jornada inaugural d'enguany, destaquen els concerts d'Alba Careta & Henrio (16:30h · Els Carlins), que hi estrenen la tercera entrega de la col·lecció Càntut; l'espectacle per a públic familiar d'El Pony Pisador (11h i 18h · Teatre Conservatori); el projecte de Jazzwoman amb So de Cobla (20h · Tavera Cervesa Guineu) i el duet que formen Raül Refree & Maria Mazzota, presentant-hi Evoé! (21h · Teatre Kursaal). 

El divendres 6 d'octubre, també s'hi podrà veure Carola Ortiz (16:30h · Els Carlins), Joana Dark (19h · Teatre Conservatori), OMAC (21h · Teatre Kursaal) i Alidé Sans (20h · Taverna Cervesa Guineu). L'endemà, el dissabte, Manresa acollirà les actuacions de La Maria i Carles Dénia, però també les de La Gravetat de Coulomb (20h · Taverna Cervesa Guineu), Rodrigo Cuevas (21h · Teatre Kursaal), La Cosina (23h · Taverna Cervesa Guineu), El Diluvi (00:30h · Taverna Cervesa Guineu). En la darrera jornada, s'hi podran descobrir les propostes de Noèlia Llorens 'Titana' (13h · Taverna Cervesa Guineu), i Bum Ditty (20h · Taverana Cervesa Guineu), el grup guanyador del Concurs Sons de la Mediterrània 2022.

Entre els projectes internacionals que convida enguany La Fira Mediterrània s'hi troba l'anatolí Ali Doğan Gönültaş, les portugueses Sara Correia i Ana Lua Caiano o l'angolesa Pongo.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, La Maria, Carles Dénia, Fira Mediterrània de Manresa 2023, Fira Mediterrania de Manresa, actualitat, festivals, sorteig

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.