festivals

Una tardor de música i Accents a les comarques tarragonines

El festival Accents comptarà amb els concerts de La Ludwig Band, Renaldo & Clara, Anna Andreu, Caïm Riba, Blaumut, Pau Vallvé, Joan Reig, Núria Graham, entre altres

El cicle celebra la seva 10a edició del 6 d’octubre al 16 de desembre

| 28/09/2023 a les 16:15h

Anna Andreu en directe
Anna Andreu en directe | Juan Miguel Morales
El festival Accents ha presentat la programació d’enguany en una edició que celebra el seu desè aniversari. Impulsat per Empenta Cultural amb la direcció d’Isaac Albesa, el cicle celebrarà 10 anys amb una trentena de concerts per comarques tarragonines del 6 d’octubre al 16 de desembre, de la mà d'artistes com Paco Ibáñez, La Ludwig Band, Renaldo & Clara, Anna Andreu, Caïm Riba, Santiago Auserón, Pau Vallvé, Blaumut, Joan Reig, Núria Graham o Rodrigo Cuevas, entre altres.
 
La programació arrencarà el 6 d’octubre amb la cantautora ebrenca Montse Castellà a la Torre del Llimó de Cambrils i seguirà amb l’espectacle Dones de paraula (08/10 · Parc Botànic de Botarell) que ajunta les artistes Anna d’Ivori, Maria Jacobs, Nerea Bassart i Txell Mas musicant poemes d’escriptores catalanes que no s’havien musicat abans. També comptarà amb l’històric Paco Ibáñez (14/10 · Teatre Fortuny de Reus); el cantautor de Torrent Pau Alabajos (15/10 · Envelat Casal Vilaplanenc); el duet Escarteen Sisters (21/10 · El Gatellar de La Selva del Camp); l’artista de Vinaròs Esther (22/10 · Cripta Ermita de Cambrils); La Ludwig Band (27/10 · Teatre Bartrina de Reus) presentant-hi el nou disc; i Renaldo & Clara (28/10 · La Violeta), que estrenarà un nou escenari del festival: Altafulla.
 
Durant el mes de novembre, les comarques tarragonines continuaran omplint-se de música amb el barceloní Gabriel Kazz (03/11 · Centre Cultural de Cambrils); l’acordionista sabadellenc Carles Belda (04/11 · Plaça de la Font d’El Morell); la cantautora vallesana Anna Andreu (04/11 · Castell del Paborde de La Selva del Camp) amb el seu nou EP; el cantautor Caïm Riba (05/11 · Plaça de la Riba · Vilaplana) i Mireia Feliu (05/11 · Cripta Ermita de Cambrils). Així mateix, hi seran Santiago Auserón (Radio Futura) (11/11 · Teatre Fortuny de Reus); la històrica cantautora Marina Rossell (12/11 · TA – Casal Riudomenc de Riudoms); el barceloní Pau Vallvé (18/11 · Teatre Bartrina de Reus); la banda Blaumut celebrant també el seu 10è aniversari (25/11 · Teatre Fortuny de Reus); i el músic de Contstantí Joan Reig (també bateria d’Els Pets) (26/11 · Teatre Bartrina de Reus).
 
El desembre arrencarà amb la cantant vigatana Núria Graham (1/12 · Teatre Bartrina de Reus) i continuarà amb Namina Sextet (2/12 · Casetll del Paborde de La Selva del Camp), la cantautora lleidatana Meritxell Gené (7/12 · Santa Llúcia de Reus) i el cantant tarragoní Joel Reyes (8/12 · Santa Llúcia de Reus). El cicle el clourà l’asturià Rodrigo Cuevas (16/12 · Teatre Fortuny de Reus). I com a traca final del desè aniversari, el festival ha anunciat avui també un concert d'Antònia Font per al 9 de març de 2024 al Teatre Fortuny.
 

 
Paral·lelament, l’Accents programa també el subcicle Som Flamenc, que comptarà amb el guitarrista i compositor de Cornellà de Llobregat Chicuelo (9/12 · Teatre Fortuny de Reus); el cantaor vallesà Pere Martínez amb Marc López (24/11 · Casa Navàs de Reus); el quintet feminisa LaboratoriA Flamenc (17/11 · Centre Cultural d’El Morell); el duet que formen Miranda Fernández & Marina Paje (11/11 · Centre Polivalent de Miami Platja) i el cantaor gracienc Albert Cases en format trio (10/11 · Casa Navàs de Reus).
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, festivals, Accents, Festival Accents, paco ibáñez, la ludwig band, Renaldo i Clara, anna andreu, caïm riba, Santiago Auserón, Blaumut, Pau Vallvé, joan reig, Núria Graham, Rodrigo Cuevas

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.