Concerts

Zoo, Ginestà, La Fúmiga, Crim i Mariona Escoda tocaran a les Fires de Sant Narcís

Auxili, Queralt Lahoz, Triquell, Los Chikos del Maíz i Smoking Souls també actuaran a la Festa Major de Girona

 L’esplanada de la Copa acollirà 20 artistes repartits en vuit dies

| 02/10/2023 a les 19:00h

Zoo
Zoo | Sergi Núñez
Avui, s'ha fet públic una part destacada de la programació musical d'enguany de les Fires de Sant Narcís de GironaZoo, Ginestà, La Fúmiga, Auxili, Mariona Escoda, Los Chikos del Maíz, Crim, Queralt LahozTriquell Smoking Souls són alguns dels noms més destacats que passaran per l'esplanada de la Copa entre el 27 d'octubre i el 4 de novembre. 

La programació arrencarà el 27 d'octubre amb una gran jornada de punk-rock. El plat més fort serà el grup tarragoní Crim i també hi actuaran a banda estatunidenca Mad Caddles -que farà parada per primer cop a Girona- i el grup madrileny Biznaga. L'endemà, serà el torn dels rockers francesos Not Scientists i Johnny Mafia, que estaran acompanyats pel grup gironí The Holy Sinners en el concert que organitza cada edició la Comissió de La Copa. El diumenge 29 d’octubre actuarà la cantant vallenca i guanyadora de la primera edició d'Eufòria Mariona Escoda, i el duet barceloní de pop Ginestà, que es troba en la recta final de la seva gira d'enguany abans de publicar el seu quart disc, previst per a l'any vinent.
 
La música tornarà a La Copa el dimarts 31 d'octubre amb l'artista de Sant Coloma de Gramenet, un dels grans exponents de la fusió entre el flamenc i les músiques urbanes. Aquella mateixa nit, també hi seran Ketekalles i Tarquim, el grup encapçalat pel saxofonista Pau Vidal i que beu de la música afrocubana. En la diada de Tots Sants, es repetirà el concert en horari de tarda que es va celebrar per primera vegada en l’edició anterior. Enguany, el grup programat serà l’Orquestra Maribel, que celebra 10 anys de trajectòria.

El dijous 2 de novembre, el rap i el hip-hop esdevindran els grans protagonistes de les Fires de Sant Narcís. La nit engegarà amb l’artista gironí Vichy Flock, i el seguirà el grup valencià Los Chikos del Maíz amb les seves característiques lletres combatives, i tancarà la jornada Senyor Oca, un dels principals referents del rap en català més recent i guanyador del concurs d'artistes emergents Sona9 2017. L'endemà, el divendres 3, passaran per la ciutat diverses propostes festives com la de la banda d'Alzira La Fúmiga, el bandautor vallesà i exconcursant d'Eufòria Triquell, i el trio d'Olesa de Montserrat Lal'Ba.

Finalment, l’última nit de barraques, el dissabte 4 de novembre, hi haurà una gran nit valenciana amb tres de les formacions més populars del País Valencià. Una d'elles serà el sextet de Gandia Zoo, que oferirà a Girona un dels pocs concerts que enguany ha ofert al Principat, i les altres dues seran la banda de reggae d'Ontinyent Auxili i el quartet pegolí de rock alternatiu Smoking Souls, que oferirà un dels seus darrers concerts abans de la seva aturada indefinida a finals d'any.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, concerts, Sant Narcís, Fires de Snat Narcís, Zoo, Ginestà, La Fúmiga, Auxili, Mariona Escoda, Smoking Souls, Triquell, Crim, Los Chikos del Maíz

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.