Llistes

«Rikiti» de Mama Dousha és la cançó més escoltada a la ràdio d'aquest octubre

Llistem els temes més escoltats a la ràdio aquest mes

El TOP30 comprèn les cançons en català més escoltades a les ràdios entre el 15 de setembre i el 12 d'octubre

La llista la lideren Mama Dousha, «Llimona i sal» de Coco i «La platja» d'Stay Homas i The Tyets

| 25/10/2023 a les 18:00h

Mama Dousha
Mama Dousha | Arxiu
L'Associació de Productors i Editors Fonogràfics Catalans (Apecat) impulsa un rànquing mensual amb els trenta temes que més sonen a les emissores catalanes. A través de Bmat, empresa líder en seguiment de ràdios i televisions, es presenta cada mes una llista amb les cançons més radiades en català.

"Rikiti" de Mama Dousha encapçala per primer cop el rànquing de les cançons en català més punxades a la ràdio, seguida per "Llimona i sal" de Coco i "La platja" de Stay Homas amb The Tyets, que havia liderat la llista des del juliol i ara baixa dues posicions. Tanquen el TOP5 "Tothom es separa" dels Amics de les Arts, que també guanya vuit posicions, i "El món de veritat" de Buhos Juan Magán, que baixa tres llocs.

Paral·lelament, diverses cançons es mantenen en el TOP15: "Mussegu" de Figa Flawas, que escala un lloc: "Jo mai mai" de Joan Dausà, que perd quatre posicions; "Olivia" i "Coti x coti" de The Tyets, que ambdues perden dos llocs, i "Cor" dels Catarres i "Gelat" de Miki Núñez, que també baixen diverses posicions. A més, s'incorporen nous temes com "Supernova" de Sexenni, "Em bategues" de Ginestà, "Eterns" d'Àlex Pérez i "El món" de Roger Padrós.
 

Cançons més escoltades a la ràdio d'octubre 2023


També s'han sumat al TOP30 la nova versió de "Vull estar amb tu" d'Els Catarres amb Stay Homas i Zoo; "Aurora" de Figa Flawas, i "Fem la morsa" de Pelat i Pelut. Els artistes que més cançons han aconseguit col·locar en el TOP30 són Figa Flawas amb quatre, The Tyets amb tres i Sexenni i Els Catarres amb dos.

Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, APECAT, bmat, llistes, Mama Dousha

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.