Actualitat

El CAT acull un concert en solidaritat amb Palestina

El 30 de novembre hi actuaran més de 25 músics de tots els estils

S'hi recolliran aportacions solidàries per ajudar les víctimes de l'exèrcit israelià

| 22/11/2023 a les 19:30h

Imatge il·lustrativa
Associació Catalana per la Pau
El proper 30 de novembre el Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia acollirà a partir de les 19 h el concert Música x Palestina. Aturem el genocidi. Organitzat per l'Associació Catalana per la Pau, reunirà més de 25 músics i artistes de diversos estils i procedències per demanar un alto al foc i denunciar el genocidi que pateix la població de Palestina. 

Alguns dels artistes convidats són Zilzal Platform & Dal-yahYacine Belahcene i Gabriel FletcherClara PeyaMarta Roma, Ana Rossi, Martí Hosta, Delaney Stöckli, Tribade, Antony da Cruz, Rocco Papia i Crá Rosa, Albert Casas i Toni Abellán, Nawras Ibrahim, Eli Pons, Fernando Montosa, David Salgado i Edu Torné, Aryen Sanat, Atölye i Ernesto Briceño, Marco Mezquida, Pinan 450f, Neila Benbey i Raul Costafreda, Giancarlo Arena i Magalí Sare.

El concert forma part de la campanya d'acció humanitària a Palestina de l'Associació Catalana per la Pau, que dona suport a la feina de Palestinian Medical Relief Society (PMRS) entitat palestina que ofereix atenció a les persones greument ferides pels atacs d’Israel. Per assistir al concert caldrà fer una aportació solidària de deu euros com a entrada específica aquí. Els diners recaptats amb la compra de les entrades del concert aniran destinats a la campanya d’acció humanitària impulsada per l’Associació Catalana per la Pau.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, CAT, Palestina, actualitat, concerts

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.