Llistes

«Rikiti» de Mama Dousha és la cançó més escoltada a la ràdio aquest novembre

Llistem els temes més escoltats a la ràdio aquest mes

El TOP30 comprèn les cançons en català més escoltades a les ràdios entre el 13 d'octubre i el 9 de novembre

La llista la lideren Mama Dousha, «Jo vull estar amb tu» d'Els Catarres amb Stay Homas i Zoo, i «Llimona i sal» de Coco

| 30/11/2023 a les 14:00h

Mama Dousha
Mama Dousha | Arxiu
L'Associació de Productors i Editors Fonogràfics Catalans (Apecat) impulsa un rànquing mensual amb els trenta temes que més sonen a les emissores catalanes. A través de Bmat, empresa líder en seguiment de ràdios i televisions, es presenta cada mes una llista amb les cançons més radiades en català.

"Rikiti" de Mama Dousha torna a encapçalar la llista de cançons en català més punxades a la ràdio per segon mes consecutiu, seguida "Jo vull estar amb tu" d'Els Catarres amb Stay Homas i Zoo, que puja fins a vint-i-tres posicions, i "Llimona i sal" de Coco, que perd un lloc. Tanquen el TOP5 "El món" de Roger Padrós, que puja deu graons i "Xtraterrestres (na de na)" de Figa Flawas, que entra per primer cop a la llista.

Paral·lelament, diverses cançons es mantenen en el TOP15: "Supernova" de Sexenni, que escala un lloc; "El món de veritat" de Buhos amb Juan Magán, que baixa tres posicions; "Jo mai mai" de Joan Dausà i "Olivia" de The Tyets; "Em bategues" de Ginestà; "Eterns" d'Àlex Pérez, que guanya un lloc i "Mussegu" de Figa Flawas, que baixa de la sisena a la tretzena posició. S'hi incorporen "Els teus ulls" d'Alfred García, "Diabla" de Figa Flawas amb Mushka, que en el mes anterior es trobava en dinovena posició, i "T'hi quedes" de Ven'nus, que hi entra per primer cop.

També s'han sumat al TOP30 "Tu em fas ballar" de Mosaic, "Boig x tu" d'Adrien Broadway i "100%" de Vernat, mentre retornen de nou al TOP30 "És estrany" de Paula Valls i "La nòria" de Stay Homas. Els artistes que més cançons han aconseguit col·locar en el TOP30 són Figa Flawas i The Tyets, amb quatre cadascun, i Stay Homas, amb dos.

Especial: Llistes
Arxivat a: Enderrock, APECAT, bmat, llistes, Mama Dousha, Els Catarres, Coco

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.