actualitat

Us convidem a la gran festa de la música jamaicana de Barcelona

Participa en el sorteig per anar al concert de Soweto i Drop Collective aquest dissabte

| 30/11/2023 a les 15:00h

Drop Collective
Drop Collective
Per tancar la temporada de directes, el col·lectiu de música negra Blackcelona organitza un gran concert aquest dissabte 2 de desembre a les 20:30h a la sala gracienca Almo2bar (c. Bruniquer 59-61) amb dues de les bandes que millor representen els sons jamaicans de Barcelona, Soweto i Drop Collective. Hi vols anar? Participa en el sorteig de 3 entrades dobles per assistir a la gran festa de la música jamaicana de Barcelona a través d'aquest enllaç.
 

La banda de Barcelona Soweto és una d’aquelles formacions amb solera, tant per la seva veterania i manera de fer, com sobretot per la filosofia que mantenen des de fa 25 anys, respectant un ritme d’arrels sense deixar de banda d’on provenen. Música jamaicana amb influències dels sons que arribaven a aquella illa als anys seixanta, música negra en definitiva. Amb diverses gires europees a l'esquena, i amb col·laboracions tant en estudi com en directe amb artistes de la talla de Derrick Morgan, The Gaylads, Rico Rodriguez o Dennis Alcapone.


Drop Collective és un projecte de deu músics iniciat el 2016 a Barcelona. La gran escena jazzística de la ciutat els va portar a coincidir-hi durant els seus estudis superiors, i a descobrir interessos comuns en la recerca de sonoritats que incorporessin elements del jazz tradicional i ritmes jamaicans. Des d’aleshores, continuen explorant nous sons, fent ús d’una secció de vent única amb una aproximació jazzística i amb la incorporació d’efectes provinents del reggae i el dub. Tots els elements s’entrellacen sobre una sòlida secció rítmica i segueixen les petjades que marca la veu, que interpreta melodies i lletres que parlen d’amor, llibertat i respecte.

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Drop Collective, sorteig, Almo2bar, Soweto, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.