actualitat

El nou episodi de 'Clipping' té com a protagonista el realitzador Marc Cucurella, La Maria i Neus Rossell

​Avui a les 23:59 h, el canal 33 emet el nou capítol del programa musical 'Clipping', amb una àmplia selecció de clips de qualitat que mostren l’actualitat de la creació musical i audiovisual

El programa inclourà clips d'Anna Andreu i The Tyets, entre altres

| 30/11/2023 a les 18:00h

La Maria a 'Clipping'
La Maria a 'Clipping'
Avui, dijous 30 de novembre, a les 23:59 h, el canal 33 emetrà un nou capítol de Clipping, que presenta una àmplia selecció de clips de qualitat que mostren l’actualitat de la creació musical i audiovisual. El realitzador Marc Cucurella, la cantant d'Oliva La Maria i la mestra de música i copresentadora del pòdcast El Búnquer, Neus Rosell, seran tres dels protagonistes del programa musical d’aquesta setmana.
 
A la secció “Fabricant de clips”, el realitzador Marc Cucurella parlarà de les seves creacions, entre les quals s'hi troben videoclips de Maika Makovksi, Maria Rodés i Filferro, entre altres. L’espai "El clip de la setmana", que destaca un videoclip introduït pel mateix grup o intèrpret, tindrà com a protagonista a la cantant d'Oliva La Maria, que presenta el videoclip de "Gall negre, gall roig", l'adaptació al català de la cançó "Gallo negro, gallo rojo" de Chicho Sánchez Ferlosio.

Per últim, Neus Rossell, mestra de música i copresentadora del pòdcast El Búnquer, és la veu mediàtica de la secció "El clipping de…", que aquesta setmana ha triat el seu videoclip preferit: “No hi ha mirades”, de Sanjosex, i dirigit per Daniel Feixas. A l’espai “La nevera” es recuperarà un videoclip de Manel de l’any 2011, “Benvolgut”, dirigit per Sergi Pérez.

En aquest tercer capítol de la segona temporada, es podran veure els clips "Ulls en blanc" d'Anna Andreu i "Coti x coti" de The Tyets. A més, hi sortiran produccions de 31 FAM, Colomet, Renaldo & Clara, Joan Miquel Oliver, Saüc en Flor, Buhos, Rombo i Sildàvia.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, clipping, tv3, actualiat, Marc Cucurella, La Maria, Neus Rossell

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.