Actualitat

El programa de videoclips 'Clipping' torna amb una segona temporada

La segona temporada s'emetrà a partir d'aquest dijous a la mitjanit al Canal 33

Paral·lelament, també es podrà veure per La Xarxa i les televisions locals a partir del 27 de desembre a les 18 h

El primer programa tindrà com a protagonistes clips de Maria Hein i Mushka, Els Amics de les Arts, Joan Dausà o Figa Flawas

| 16/11/2023 a les 13:30h

Maria Hein a 'Clipping'
Maria Hein a 'Clipping'
El programa musical de televisió Clipping torna amb una segona temporada. Aquest dijous, 16 de novembre, a les 00:12 h, el canal 33 emetrà el primer programa la nova temporada, que també es podrà veure de forma paral·lela i íntegra a la Xarxa + i les televisions locals per Nadal, a partir del 27 de desembre. Clipping oferirà una àmplia selecció de clips de qualitat per mostrar l’actualitat de la creació musical i audiovisual. Aquest espai, que ja va tenir una primera temporada durant la tardor de 2020 i l'hivern de 2021, tornarà a donar cabuda a diferents artistes i realitzadors d'arreu dels Països Catalans. Clipping és una producció de Grup Enderrock per a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i La Xarxa.

En els últims anys, la producció de videoclips a l’escena musical catalana ha crescut quantitativament i qualitativament gràcies a les noves plataformes. Només en llengua catalana, cada any es produeixen més d'un miler de videoclips. Els nous talents es difonen a través de les xarxes socials i el clip és un format que ha esdevingut també un planter per a nous realitzadors. Per això, cada programa donarà cabuda a una vintena de clips catalans de qualitat, que posaran en context els mateixos artistes i realitzadors amb un tractament periodístic.

La segona temporada de Clipping constarà de 13 programes de mitja hora de durada, amb la realització i muntatge musical de l’artista multimèdia barcelonina Mar Orfila. Al Canal 33 s'oferirà un programa setmanalment cada dijous a la nit, que també estarà disponible a la nova plataforma 3Cat. Paral·lelament, també es podrà veure a través de La Xarxa + i les televisions locals a partir del 27 de desembre a les 18 h.
 
 

LES NOVETATS DEL PRIMER PROGRAMA DE LA SEGONA TEMPORADA

Clipping inclou seccions com "Fabricants de clips", presentada per un realitzador o realitzadora que explicarà les seves creacions. En aquest primer programa, serà Jason Palma qui descriurà la seva carrera de realitzadora, en què ha dirigit clips de grups com Pol Bordas, Santa Salut, Tramma i Malson Atmosfèric

L’espai "El clip de la setmana", que destacarà un videoclip introduït pel mateix artista, comptarà amb la cantant i compositora felanitxera Maria Hein, que presentarà el seu nou clip "Temps", rodat en col·laboració amb el realitzador Xavi Souto i la cantant maresmenca Mushka.


A la secció "El clipping de…", un personatge mediàtic escollirà el seu videoclip preferit: en aquest programa, la il·lustradora Maria Picassó viatjarà a l'univers guitarrer de la banda de post-mètal Foscor i el seu videoclip "Altars".

En aquest primer capítol, també es podran veure els clips de "Tothom es separa", la batxata d'Els Amics de les Arts, el corrido tumbado de Figa Flawas a "Aurora" o un clip històric de Joan Dausà. A més, hi sortiran produccions de bandes i artistes com Reïna i Maria Jaume, La Ludwig Band, Scorpio, Triquell o Joan Garriga i el Mariatxí Galàctic, entre altres.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, videoclips, Canal 33, TV3, clipping, la xarxa, Figa Flawas, Els Amics de les Arts, Maria Hein, Mushka, Maria Picassó, Foscor

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.