Actualitat

Montse Castellà actua avui al LlibreSons

La cantautora ebrenca oferirà una conversa-concert en acústic a les 19 h a la llibreria Atzavara

Adala, Ós Bru, Remei de Ca la Fresca i Sergi Carbonell són els altres artistes que passaran pel LlibreSons d'enguany

| 30/11/2023 a les 13:00h

Montse Castellà
Montse Castellà | Òscar Lanau
La sisena edició del cicle LlibreSons mostrarà, fins al 19 de desembre, la passió que senten els músics catalans per la literatura. El cicle combina les cançons en acústic i les recomanacions literàries dels artistes participants a vuit llibreries de Barcelona. En l'edició d'enguany ja han actuat Mar PujolCafé d'Alger i Karla amb K, i avui, a les 19h, és el torn de Montse Castellà, que oferirà la seva actuació a la llibreria Atzavara (Carrer de l'escorial, 94 - Barcelona). L'entrada és gratuïta amb reserva prèvia

>> Aconsegueix la teva invitació <<

La cantautora ebrenca Montse Castellà s’ha convertit en una de les veus de referència de la cançó d’autor catalana col·laborant amb artistes de la talla de Joan BaezLluís Llach o Paco Ibáñez. Al LlibreSons parlarà de Calaveres Atònites (edicions 62, 2004) un llibre de Jesús Moncada, d'Un hotel a la costa (Tusquets editores, 2011), una crònica en forma de diari de la Costa Brava durant la República i la Guerra Civil escrit per Nancy Johnstone, i finalment Lo mig del món (Club Editor, 2023) una mirada de l'autora Roser Vernet a la seva comarca de naixement, el Priorat.

La cantant a més, presentarà en directe i en acústic les cançons més representatives d’Orgànic (U98 Music, 2023), un treball que parteix d’una experiència traumàtica, l’extirpació del seu òrgan reproductor. Amb cançons com “Enganxada al cos”, “Som aquí” o “Monosíl·lab” Castellà cantarà, en un format més íntim, sobre les seves vivències.


Durant el mes de desembre al cicle s'hi podran veure artistes com Sergi Carbonell dimarts 5 a la llibreria Byron, Adala tocarà a la llibreria Gigamesh el 13 de desembre, Remei de Ca la Fresca cantaran dijous 14 de desembre a la llibreria Ona i Ós Bru tancarà el LlibreSons d'enguany el 19 de desembre a la llibreria La Conxita. Totes les invitacions pel LlibreSons ja estan disponibles. 
 

>> Aconsegueix la teva invitació <<



 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Llibresons 2023, Llibresons, montse castellà

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.