Actualitat

Cafè d'Alger actua avui al LlibreSons

El trio oferirà una conversa-concert en acustic a les 19h a la llibreria Alibri

Mar Pujol, Adala, Karla amb K, Montse Castellà, Ós Bru, Remei de Ca la Fresca i Sergi Carbonell són els altres artistes que passaran pel LlibreSons d'enguany

| 23/11/2023 a les 14:30h

Cafè d'Alger
Cafè d'Alger | Juan Miguel Morales
Dilluns va començar la sisena edició del cicle LlibreSons, que mostrarà, fins al 19 de desembre, la passió que senten els músics catalans per la literatura. El cicle combina les cançons en acústic i les recomanacions literàries dels artistes participants a vuit llibreries de Barcelona. L'edició d'enguany la va obrir Mar Pujol i avui, a les 19h, és el torn de Cafè d'Alger, que oferirà la seva actuació a la llibreria Alibri (Carrer de Balmes, 26 - Barcelona). L'entrada és gratuïta amb reserva prèvia

>> Aconsegueix la teva invitació <<


El músic i cantant català-algerià Yacine Belahcene (Cheb BalowskiNour) és l’ànima d’un nou viatge musical al voltant de la música popular algeriana i de la riba sud de la Mediterrània. En format de trio, acompanyat de Massinissa Aït Ahmed (veu, mondol algerià i bendir) i Marc Serrats (veu i guitarra elèctrica),  Cafè d’Alger parlarà en aquest concert-xerrada de llibres de grans noms de la literatura tant catalana com universal.

El trio ens endinsarà en el primer volum de L'àrab del futur (Editorial Salamandra, 2020) de Riad Sattouf, i en l'univers d'autors com Albert Camus i el seu El primer home (Editorial Raig verd, 2023) i el del barceloní Josep Palau i Fabre i El monstre (Galàxia Gutenberg, 2008). El trio combinarà aquestes recomanacions amb una actuació acústica on interpretaran algunes peces del seu repertori.


Durant les properes setmanes, al cicle es podran veure artistes com Karla amb K, que actuarà dimecres 29 de novembre a la llibreria Obaga i Montse Castellà, el dijous 30 de novembre a la llibreria Atzavara. El desembre, l'obrirà Sergi Carbonell dimarts 5 a la llibreria Byron, Adala tocarà a la llibreria Gigamesh el 13 de desembre, Remei de Ca la Fresca cantaran dijous 14 de desembre a la llibreria Ona i Ós Bru tancarà el LlibreSons d'enguany el 19 de desembre a la llibreria La Conxita. Totes les invitacions pel LlibreSons ja estan disponibles. 
 

>> Aconsegueix la teva invitació <<



 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Llibresons 2023, Llibresons, Cafè d'Alger

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.