Actualitat

Mar Pujol obrirà avui el sisè LlibreSons

La cantautora del lluçanès oferirà una conversa-concert en acustic a les 19h a la llibreria La Carbonera

Adala, Cafè d’Alguer, Karla amb K, Montse Castellà, Ós Bru, Remei de Ca la Fresca i Sergi Carbonell són els altres artistes que acturaran al LlibreSons d'enguany

La música i la literatura tornen a unir-se al LlibreSons 2023

| 20/11/2023 a les 14:30h

Mar Pujol
Mar Pujol | Anna Blanqué
Avui comença la sisena edició del cicle LlibreSons, que mostrarà, fins al 19 de desembre, la passió que senten els músics catalans per la literatura. El cicle combina les cançons en acústic i les recomanacions literàries dels artistes participants a vuit llibreries de Barcelona. L'edició d'enguany l’obrirà Mar Pujol avui a les 19h a la Llibreria La Carbonera (Carrer del Blai, 40 - Barcelona). L'entrada és gratuïta amb reserva prèvia

>> Aconsegueix la teva invitació <<


Per a la sisena edició del LlibreSons, la jove i reveladora cantautora del Lluçanès Mar Pujol recomanarà un dels llibres més venuts de la literatura catalana contemporània, Canto jo i la muntanya balla (Anagrama, 2019), la novel·la d’Irene Solà. A més, també ens parlarà del llibre infantil Aquest barret no és meu (editat en català per Milrazones, 2013) de l'autor canadenc Jon Klassen, i el poemari d'Anna Gual Ocultacions (Proa, 2022). 

La cantautora combinarà aquestes recomanacions amb una actuació acústica on interpretarà alguna de les peces del seu segon disc, que sortirà publicat el febrer del 2024 amb el segell Hidden Track Records. És un dels discos més esperats de la nova cançó d’autor en català després del seu Trepa (autoeditat, 2022) amb “Ram d’esbarzers”.



Durant les properes setmanes, al cicle es podran veure artistes com Cafè d’Alger, aquest dijous 23 de novembre a Alibri Llibreria, Karla amb K, que actuarà dimecres 29 de novembre a la llibreria Obaga i Montse Castellà serà dijous 30 de novembre a la llibreria Atzavara. El desembre, l'obrirà Sergi Carbonell dimarts 5 a la llibreria Byron, Adala tocarà a la llibreria Gigamesh el 13 de desembre, Remei de Ca la Fresca cantaran dijous 14 de desembre a la llibreria Ona i Ós Bru tancarà el LlibreSons d'enguany el 19 de desembre a la llibreria La Conxita. Totes les invitacions pel LlibreSons ja estan disponibles. 
 

>> Aconsegueix la teva invitació <<



 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Llibresons 2023, Mar Pujol, Llibresons

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.