Actualitat

Karla amb K actua avui al LlibreSons

La cantant oferirà una conversa-concert en acústic a les 19h a la llibreria Obaga

Mar Pujol, Adala, Cafè d'Alger, Montse Castellà, Ós Bru, Remei de Ca la Fresca i Sergi Carbonell són els altres artistes que passaran pel LlibreSons d'enguany

| 29/11/2023 a les 12:00h

Karla amb K
Karla amb K | Arxiu Hidden Track Records
La sisena edició del cicle LlibreSons mostrarà, fins al 19 de desembre, la passió que senten els músics catalans per la literatura. El cicle combina les cançons en acústic i les recomanacions literàries dels artistes participants a vuit llibreries de Barcelona. En l'edició d'enguany ja han actuat Mar Pujol i Café d'Alger, i avui, a les 19h, és el torn de Karla amb K, que oferirà la seva actuació a la llibreria Obaga (Carrer de Girona, 179 - Barcelona). L'entrada és gratuïta amb reserva prèvia

>> Aconsegueix la teva invitació <<

La cantant i actriu barcelonina semifinalista del Sona9 2020 Karla amb K és una de les noves veus més interessants del pop d’autor. Carla Mercader parlarà en aquest concert-xerrada de llibres com El camí de l'artista (Viena editorial, 2016), de la nord-americana Julia Cameron, L'art d'estimar (edicions 62, 2008) d'Erich Fromm, un clàssic de la psicologia humana, i per acabar parlarà d'El zen en l'art del tir amb arc (editorial Angle, 2021) d'Eugene Herrigel. 

La barcelonina combinarà aquestes tres recomanacions amb una sessió del pop electrònic terapèutic i màgic que il·lustra el seu àlbum de debut, Estem vius tot el r4to (Hidden DIY, 2022). La cantant aprofitarà per interpretar en un format més íntim alguns dels seus temes com "3ls hum4ans", "Oblid4r" o "T0mb3s". 



Durant les pròximes setmanes, al cicle es podran veure artistes com Montse Castellà, el dijous 30 de novembre a la llibreria Atzavara. El desembre, l'obrirà Sergi Carbonell dimarts 5 a la llibreria Byron, Adala tocarà a la llibreria Gigamesh el 13 de desembre, Remei de Ca la Fresca cantaran dijous 14 de desembre a la llibreria Ona i Ós Bru tancarà el LlibreSons d'enguany el 19 de desembre a la llibreria La Conxita. Totes les invitacions pel LlibreSons ja estan disponibles. 
 

>> Aconsegueix la teva invitació <<



 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Llibresons 2023, Llibresons, Karla amb K

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.