Actualitat

'Clipping' arriba a La Xarxa

Avui a les 18h, les televisions locals i la plataforma La Xarxa + emetran el primer capítol de la segona temporada del programa de videoclips musicals

| 27/12/2023 a les 10:30h

Maria Hein a 'Clipping', una de les protagonistes del primer capítol
Maria Hein a 'Clipping', una de les protagonistes del primer capítol
A partir d'avui 27 de desembre, Clipping, el programa dedicat a la producció de videoclips als Països Catalans, arriba a les televisions locals i a la plataforma La Xarxa +. Fins al 5 de gener, s'emetran els 7 primers capítols de la segona temporada (cada dia, entre setmana, excepte festius) a les 18h, mentre que un cop passat festes, l'emissió dels altres sis capítols de la temporada es traslladarà cada dilluns a les 18:30h.

El primer capítol tindrà com a protagonistes el realitzador Jason Palma (qui ha dirigit clips de Pol Bordas, Santa Salut, Tramma i Malson Atmosfèric), la cantant felanitxera Maria Hein i la il·lustradora Maria Picassó, qui ha recomanat el videoclip d'"Altars" de Foscor. Al llarg dels diferents capítols hi seran convidats altres artistes com El Pony Pisador, Ginestà o La Maria; realitzadors com Eva Rausell, Clàudia del Barrio i Marc Cucurella, i personalitats mediàtiques com Alba Riera, Andreu Juanola o Neus Rossell.


El programa es podrà veure per tota la xarxa de televisions locals que inclou les següents emissores: Canal Terrassa TV - Ràdio Municipal Terrassa, Empordà TV, El 9 TV, TAC 12, Canal Taronja Anoia, TV L'Hospitalet, Televisió del Ripollès, Pirineus TV, Nord TV, TV El Vendrell - Ràdio El Vendrell, TV Sabadell - Vallès, Canal Taronja Central, Canal Blau - Canal Blau FM, VAT - Vídeo Ascó Televisió, Olot Televisió, TV Cardedeu - Ràdio Cardedeu, Canal Reus TV, Cugat Mèdia, TV Vandellòs, ETV, Terramar Garraf-Penedès, Terramar Tarragona, Banyoles TV, TV La Selva, Canal TE (Terres de l'Ebre), VOTV - Vallès Oriental Televisió i Canal 21 Ebre - 21 Ràdio.

Clipping és una coproducció del Grup Enderrock per a La Xarxa Audiovisual Local i 3Cat. A més de la Xarxa de televisions locals, els capítols també es poden visualitzar a través de la nova plataforma 3Cat i cada dijous a les 23:30h al 33.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, clipping, la xarxa, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.