Actualitat

El nou capítol de 'Clipping' presenta videoclips amb Itzipa, els realitzadors L'upuntvuit i DJ Trapella

​Avui a les 23 h, el 33 emet el nou capítol del programa musical 'Clipping', amb una àmplia selecció de clips de qualitat que mostren l’actualitat de la creació musical i audiovisual

El programa inclourà clips de Cactus, Clara Peya i Obrint Pas, entre altres

| 21/12/2023 a les 17:00h

Itzipa a 'Clipping'
Itzipa a 'Clipping'
Avui, dijous 21 de desembre, a les 23h, el canal 33 emetrà un nou capítol de Clipping, que presenta una àmplia selecció de clips de qualitat que mostren l’actualitat de la creació musical i audiovisual. La productora audiovisual L'upuntvuit, el duet Itzipa i la maresmenca DJ Trapella seran tres dels protagonistes del programa musical d’aquesta setmana.

A la secció “Fabricant de clips”, la productora audiovisual L'upuntvuit parlarà de les seves creacions, entre les quals hi ha videoclips de Cala Vento, La Ludwig Band, Pau Brugada i Daura Mangara, entre altres. L’espai "El clip de la setmana", que destaca un videoclip introduït pel mateix grup o intèrpret, tindrà com a protagonista al duet Itzipa, que presenta el videoclip de "Foguera", dirigit per Xumari Roca.

Per últim, DJ Trapella, discjòquei i presentadora del seu propi programa a iCat, és la veu mediàtica de la secció "El clipping de…", que aquesta setmana ha triat el seu videoclip preferit: “La confraria del menhir”, d'El Pony Pisador, dirigit per Adrià González. A l’espai “La nevera” es recuperarà un videoclip d'Obrint Pas de l’any 2011, “La vida sense tu”, del darrer disc del grup Coratge (Propaganda pel Fet!, 2011) i dirigit per Josep Pitarch.

En aquest quart capítol de la segona temporada, també es podran veure els clips "Falla!" de Cactus i "Sota les dents" de Clara Peya i Leo Rizzi, a més d'altres clips d'artistes com Júlia Blum, Caïm Riba, Suu, Gos D & Welelo, Vittara i Triquell, Lasta Sanco, Ós Bru, Laura West i Bengro, i Pol Bordas i Narcís Mas.
 

'CLIPPING' ARRIBA A LA XARXA AQUEST NADAL

A partir del 27 de desembre, Clipping arriba també a les televisions locals i a la plataforma La Xarxa +. Fins al 5 de gener, s'emetran els 7 primers capítols de la segona temporada (cada dia, entre setmana, excepte festius). Entre els protagonistes dels diferents capítols hi seran convidats artistes com El Pony Pisador, Ginestà o Maria Hein; realitzadors com Eva Rausell, Clàudia del Barrio i Marc Cucurella, i personalitats mediàtiques com Alba Riera, Andreu Juanola o Neus Rossell.

Clipping es podrà veure per les diferents televisions locals: Canal Terrassa TV - Ràdio Municipal Terrassa, Empordà TV, El 9 TV, TAC 12, Canal Taronja Anoia, TV L'Hospitalet,  Televisió del Ripollès, Pirineus TV, Nord TV, TV El Vendrell - Ràdio El Vendrell, TV Sabadell - Vallès, Canal Taronja Central, Canal Blau - Canal Blau FM, VAT - Vídeo Ascó Televisió, Olot Televisió, TV Cardedeu - Ràdio Cardedeu, Canal Reus TV, Cugat Mèdia, TV Vandellòs, ETV, Terramar Garraf-Penedès, Terramar Tarragona, Banyoles TV, TV La Selva, Canal TE (Terres de l'Ebre), VOTV - Vallès Oriental Televisió i Canal 21 Ebre - 21 Ràdio.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, clipping, tv3, la xarxa, actualitat, Itzipa, l'upuntvuit, Dj Trapella

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.