Videoclips

Figa Flawas viu un amor truncat amb «4 kissus»

El duet vallenc presenta «4 kissus», avançament del segon disc 'La calçotada'

| 17/01/2024 a les 10:00h

Figa Flawas i Paula Usero al videoclip de «4 kissus»
Figa Flawas i Paula Usero al videoclip de «4 kissus»
El passat novembre, Figa Flawas va penjar a TikTok un fragment d'una cançó inèdita, "4 kissus". El fragment es va fer viral i molts usuaris de la plataforma es van apuntar a fer el seu particular vídeo ballant la cançó. Dos mesos després d'aquella petita píndola -i després d'haver-lo estrenat en directe a l'Enderrock Sona de gener-, el duet vallenc ha decidit publicar-la íntegrament a totes les plataformes com a avançament del seu segon disc La calçotada (Halley Records, 2024), que veurà la llum el pròxim divendres 26 de gener.


"4 kissus" és un dancehall que recrea de forma narrativa una història autobiogràfica d'un amor que es queda a mitges. La cançó aborda aquella connexió que sorgeix entre dues persones en una nit de festa, que es fan quatre petons, però la química no acaba tenint continuïtat. En resum, una història de sensualitat truncada que cita a referents de la música urbana com el porto-riqueny Bad Bunny i la gironina Albany, o personatges cinematogràfics tan dispars com Eva i Wall-E de Disney i l'actor Vin Diesel (conegut pel seu paper com a Dominic Torretto a la saga Fast & Furious i recentment acusat d'agressió sexual).

El tema s'acompanya d'un videoclip dirigit per Liam D -el realitzador habitual de Figa Flawas-, produït Canalla Crea i protagonitzat pel mateix cantant Pep Velasco i l'actriu Paula Usero, en què reprodueixen la història de flirteig de la cançó al bar musical gracienc Heliogàbal.
Especial: Videoclips
Arxivat a: Enderrock, Figa Flawas, videoclips, actualitat, 4 kissus, La calçotada

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.