Actualitat

Alba Armengou Trio, Elane i Meritxell Neddermann toquen arreu de l'Estat amb Girando por Salas

El cicle itinerant de sales s'allargarà fins al 2 de juny

Lisasinson i Sienna són els altres representants dels Països Catalans

| 18/01/2024 a les 17:00h

Imatge il·lustrativa
Arrenca la 14a edició del cicle itinerant Girando Por Salas 14 (#GPS14), que portarà una vintena de bandes i artistes per diferents sales d'arreu de l'Estat fins al 6 de juny. Entre els artistes dels Països Catalans, s'hi troben Alba Armengou Trio, Elane, Meritxell Nedermann, Lisasinson i Sienna.

Així, la cantant i trompetista barcelonina Alba Armengou presentarà l'EP Susurros del viento (autoeditat, 2023) a la sala Villanos de Madrid (4 de febrer), al Teatre del Raval de Gandia (11 de febrer), al Cafè Teatre Rayuela de Santa Cruz de Tenerife (15 de març), a la Fàbrica Isleta de Las Palmas de Gran Canaria (16 de març), al Clarence Jazz Club de Màlaga (19 de març), al Clasijazz d'Almeria (30 de març) i al Matisse Club de València (21 d'abril). Paral·lelament, des del País Valencià, el cantant de pop alternatiu Sienna també farà fins a sis concerts, a Puerto Trips de Cartagena (8 de març), al ClanDestino d'Albacete (9 de març), a Universonoro de Palencia (22 de març), a la Sala Pícaro de Toledo 12 d'abril), a Off Cultura de Badajoz (13 d'abril) i a la sala Porta Caeli de Valladolid (31 de maig).

Quant a la rapera Elane, la cantautora Meritxell Neddermann i el grup de rock alternatiu valencià Lisasinson, per ara encara no s'han fet públiques les dates exactes dels seus respectius concerts. Entre la resta d'artistes que també participaran en el cicle, hi ha noms com The Son of Wood, Montana, MelenasLady Banana, Chica Sobresalto, Gilipojazz i Sharon Bates, entre altres.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Girando Por Salas, GPS14, Alba Armengou Trio, Elane, Meritxell Neddermann, actualitat, cicles

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.